def edildi arkadaþýmmm...![]()
allah rahmet eylesin. güzel insanlardý
SIKINTI YARATMA...!
ALLAH RAHMET EYLESÝN HER ÝKÝSÝNÝNDE MEKANLARI CENNET OLSUN
AÝLELERÝNE ALLAH SABIR VERSÝN
bu kazalar her zaman olur çünkü nizip antep arasý yolun çift þerit gidiþ geliþ ve ayrýlmýþ yol olmasý lazým
Allah Rahmet Eylesin
Allah Rahmet Eylesin Mekanin Cennet Olsun Tuncay Abi Hanifi Abi
Her ikiside çok sevilen insanlardý, Ölümü her nefs tadacak ama genç ölümler çok daha acý oluyor...Allah mekanlarýný cennet eyler inþaallah, ailesine de sabýr ihsan eylesin.
Öncelikle Allah Rahmet Etsin.Çift yol olmasýnada gelince, olur ümit kardeþim az kaldý merak etmeyin. Az kaldý diyorum çünkü daha Nizip'te bu yolda ölmeyen 70 bin küsür insan var, þu ana kadar Antep-Nizip arasýnda 16 kiþi öldü benim bildiðim kadarýyla Nizip'li olarak,aklýma gelenlerden biride rahmetli Müslüm Avkan'dý onada tekrardan rahmet diliyorum.
Allah rahmet eylesin,Allah ailelerine sabýr versin...
Cümleler doðrudur sen doðru isen,
Doðruluk bulunmaz sen eðri isen.YUNUS EMRE
cenabu allahým rahmet eylesin kederli aile lerine sabýr ve baþsaglýgý dilerim
vefat eden tuncay aslan ve hanifi dikere allahrahmet eylesin diyorum ailelerine bassagligi diliyorum ve allah teala sabir versin butun kilic aileleri adina insallah mekanlari cennet olur elden gelen bisey yok hepimizinn gidecegi yer orasi ltfen birdaha adlarini anarken fatiha ile analim onlarin duaya ve kuran_i Kerime ihtiyaclari var mekanlari cennet olsun diyorum fransadaki gurbet ciler adina
Konu keif tarafýndan (30.12.07 Saat 11:06 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: rin
Rabbim mekanlarýný Cennet eyleye, ailelerine sabýrlar ihsan eyleye. Bizler razý idik, Rabbim de razýdýr kendilerinden Ýnþaallah.