ARKADAÞLAR YORMAYIN KENDÝNÝZÝ GERÇEKTEN BÖYLE BÝR KARAR ALINDI ÝSE
KARARI MÝLLET VEKÝLÝMÝZ ANITLAR YÜKSEK KURULUNA GÖTÜRÜP BOZZUN.SELAMLAR
ARKADAÞLAR YORMAYIN KENDÝNÝZÝ GERÇEKTEN BÖYLE BÝR KARAR ALINDI ÝSE
KARARI MÝLLET VEKÝLÝMÝZ ANITLAR YÜKSEK KURULUNA GÖTÜRÜP BOZZUN.SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
ilköðretim müfettiþi mehmetözbilici neyiniz olur
tepki vermek çok güzel sevgili admin konuyu çok güzel ele almýþ. ama ki bence tepkiler hep agzýmýzda kalýyor, çünkü sonuç yine Nizip aleyhine oluyor. bu üvey evlatlýk muamelesini üstümüden atamayýz. bunu böyle alýþtýrdýk böyle gider. bu konularda bþeyler yapamadýðýmýz için çok üzülüyorum. keþke Nizip adýna haklý olduðumuz konularý söküp alabilsek. haklý tepki veren arkadaþlara teþekkür ederim
Mehmet Sait BOZKURT(Peerless)
peerlese katýlýyorum,
ama bu zeugma konusunda bütün suç siyasilerin veya yöneticilerin deðil bence suçun büyüðü biz Nizip halkýnda...çünkü biz çoðunluk halk olarak bile zeugmayý pek önemsemiyoruz, zeugmaya gereken deðeri halk olarak biz vermezsek siyasiler ve yöneticiler niye versin ki...
Dr. Asým Güzelbey böyle yanlýþ ve talihsiz bir karar almýþ olabilir AKP li olmasýna raðmen, ilçemizin bir adým öne gitmesi için çabalarken böyle bir uygulamaya izin verilmemelidir. herkesin bu konuda ayný düþüncede olduðuna inanýyorum.
Hem daha mustafa kardeþim Fýrat viyadüðüne neden zeugma viyadüðü denilmediðine kýzýyor. Ordaki eserlerin gitmesine izin verir mi?