Ben karýþmam, herkes tuttuðunu getirecek
Acun konu ana sayfada, böyle önemli hadiseyi atlarmýyýz hiç. Sen þu resimleri yolla bakim, bilgiler ver.
Kimler var yönetimde, oynayanlar kimler ? Nizipspor neydi ne oldu ? Neler yapýlacak ?
Ben karýþmam, herkes tuttuðunu getirecek
Acun konu ana sayfada, böyle önemli hadiseyi atlarmýyýz hiç. Sen þu resimleri yolla bakim, bilgiler ver.
Kimler var yönetimde, oynayanlar kimler ? Nizipspor neydi ne oldu ? Neler yapýlacak ?
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Açýlýþta börekler,çörekler ,pastalar kekler yoksa beni unutun.........
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Dostlar,
Nizipsporun 3.ligde oynadýðý zamanlarý hatýrlýyorumda sanki o günler dahamý güzeldi ne.
Haydi hep beraber Nizipspor için elele vererek destek çýkalým.
Selamlar Saygýlar.
Ahmet bey ozaman pazar günü maçta beraberiz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Nizip 3.liðde oynarken ne günlerimiz olmuþtu futbolcu arkadaþlardan birkacýný yazayým sizlere k.teyfik, mustafa altýnbaþ ,kurubeþ müslüm , foto adil,sarý ali ,derici aklýmda kalan þimdilik bukadar arkadaþlar
MADEMKI BIRECIK SPORLA HAZIRLIK MACI VAR BENDE BIR BIRECIKLI OLARAK IYI OYNAYAN KAZANSIN DIYORUM HER IKI TAKIMADA BASARILAR DILIYORUM.MAC SONUCUNU SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM
DUALAR SÝZDEN FRÝKÝKLER GOLLER BENDE BONSERVÝSÝM SADECE 200 AVRO
El ele vererek inþallah Nizipsporu þehrimize ve halkýmýza layýk olduðu yere getireceðiz. HEP DESTEK TAM DESTEK....
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
admin NÝZÝP SPOR 'A yaptýjýn bu jest için sana tekrar teþekkür ederim....yönetime maddi destek için özellikle Nizip in ünlü iþadamlarýnýn kapýsýný çaldýk,gazeteciler derneði baþkaný veysel KARAYILANI baþkan yaptýk,dürümcü emmi,aydýn ERBAY,mustafa DOKTOROÐLU, gibi bir çok iþadamýný yönetime yazdýk...özellikle belediye baþkanýmýz H.Fevzi AKDOÐAN'dan maddi ve manevi çok destek gördük ve devamý içinde söz aldýk...baþkanýmýza buradan Nizipspora yaptýðý katký ve desteklerinden dolayý yönetim adýna teþekkür ederim....Nizipteki iki takýmý birleþtirdik,gaziantep üniversitesinde okuyan ve çeþitli takýmlarda oynayan kaliteli futbolcularý transfer ettik ve gaziantep üniversitesinde görevli teknik direktörü Nizipsporun baþýna getirdik artýk tek hedefimiz baþarýyý yakalayýp profosyonel lige çýkmak olacaktýr..resimleri ve sporcularýn isimlerini açýlýþ günü orhan ÇELÝK arkadaþýmýzýn gelip ftoðraflarý çekip yayýnlamasýný ondan bekliyoruz...saygýlarýmla...
sevgil acun27,
hep yürekten yanýnýzdayýz.yeterki kalpler beraber olsun.baþarýlar.................
Bende Geçen hafta Nizip teydim daha 2-3 kaldým geri geldim kuzeninim düðünü için keþke bu hafta olsaydý da gelseydim .
Yürüdükçe Asla Yanlýz Kalmayacaksýn GalataSaray
hayrýlý ugurlu olsun,ama takýmda cindi yoksa batarýz ha tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-tongue-out[/IMG] hemen transfer edip getirin cindiyi,
yaw hazýrlýk maçýný fenerbahceyle yapsaydýnýz daha iyi olmazmýydý.nasýl olsa kesin yeneriz ve de artýk kimse pendikten bahsetmez ve de Nizipsor dillere destan olurdu.
birecik geliyorsa hazýrlýk macýna mümkünse antep merkezden urfadan ve de adýyamandan cevik kuvvet takviyesi istensin.aksi takdirde deynekler ve de bilumum zarar verici maddeler havada ucuþacaktýr tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-tongue-out[/IMG] (allah muhafaza)
Mümkünse 4-4-2 taktiginde oynayýn cünkü fener bu taktigi hep yemiþtir tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG]
NÝZÝPSPORA BAÞARILAR
Everythýng is for green NÝZÝP
NIGHTMARE IS COME BACK!!!!!!!!
Savulun Türkiye Ligi Nizipspor Gelio ooo ooo ooley oooley Nizipspor
Yürüdükçe Asla Yanlýz Kalmayacaksýn GalataSaray