Fatih abi o linkte ne var. ben açamadým.
Evet
Hayýr
Gitmeyeceðim
Fatih abi o linkte ne var. ben açamadým.
Bahane hazýr ! "hayýr diyenler baský altýndaydý"
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Dananin kuyruqu koptu kopacak.Bakalim nasil olacak bu refarandum.
Coþkun kardeþim bende açýlýyor özel gönderirim.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
12 elülde sandýga beyaz giyerek gidinz aydýnlýk bir gelecek için büyük bir EVET!!!!!
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
son anket konda dan 0/0 56.8 evet
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
Vallaha buyuk qun qeldi catti,Bakalim ne olacak????Ulkemiz hakkinda hayirlisi olur insallah sonucta bu ulke hepimizin.
Ben parti falan desteklemem ama kemal kilicdaroqlunun bazi konusmalarida hosuma qitti.iyi bir muhalefette en az hukumet kadar onemlidir.Keske hukumet ile refarandum konusunda oturup orta yolu bulsaydilar cok iyi olurdu.
gandi oy kullanamadý oyu yok muþ gelmiþ siyaset yapýy
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
Dananin kuyruqu koptu,Insallah bundan sonrasi ulkemize hayirli olur.Aslinda merak ettiqim konu su neden halkin yuzde yuzu katilmamis,bu halka verilen bir sans ve bu sansi halk iyi kullanmalidir.Evet veya Hayir demek bu kadar zormu qeliyor.Buda qosteriyorki bizim halk ne yapacaqini bilmiyor.
Dusune biliyormusunuz ya Adam parti baskani ama oy kullanip kullanmayacaqini bile bilmiyormus.Sen nasil kalkipta bunca zaman propaqanda yaptin,qulmekten baska birsey aklima qelmiyor.Tam nasrettin hocalik bir hikaye.
Allah hayýrlý kýlsýn bundan sonra degiþen maddelerle alakalý çýkarýlacak olan kanun maddeleri inþallak iyi þeyler yapýlýr amma ülkenin önü açýldý
Selamlar
Bizim ankette %1 sapma payýyla tuttu.
Demekki gitmeyeceðim diyenler de kullansaydý Türkiye geneli için tutacaktý.
0342 5171254
Evet oylama sonucu açýklanýnca aklýma ilk gelen bizim nizip com ankedinin dogruluk payý oldu
Selamlar
Evet çýktý, mýktý ayrý konu. O ayrý tartýþýlýr.
Ancak devletin, emniyetin, doðuda oylama güvenliðini saðlayamamasý son derece üzücü ve düþündürücüdür. Artýk tüm siyasi partiler, rant peþinde koþmadan bu durumu çözmeye uðraþmalýlar.
0342 5171254