Hocam yine döktürmüþsünüz elinize saðlýk![]()
Ahmet ne diyorsun
Ramazan, Kuzu Çevirme hazýrlýðýnda
Bizi davet mi edecek.
Osman Demir Istanbul
ehuehuehue çok güldüm gercekten yarýn buse gelince hemen göstericem)
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
çok güldüm gercekten)))))))) bende yapabilsem keske bu sütaslardan yani
)
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
brao hakan gündeme dair güzel espiriler yakalamýþsýn![]()
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
sütaþa bir bakayým dedim ama hayal kýrýklýgýna ugradým,buneya ramazan abi terkmi ettin buralarý,yazýþmaya dönmüþ burasý birde lütfen burada ramazan abi gibi ve 1-2 kiþinin oldugu gibi, espiri anlayýþýnýz ve kabileyitiniz yoksa býr bilene býrakalým lütfen bir güldügümüz yer burasý var zaten lütfen !!!!!!!!
yazi$maya dönmüs demissin
iyi demi$sin
ama bu yazi$ma derken nicin kendin yaziyla yorum yapmi$sin !!!
anlatcaklarini karikatürleyip atmaliydin
bo$ bo$ konu$mu$sunuz
hem espri konusuna gelince galiba espri experisiniz !!!
sizin denetiminizden gecmeden yapilamiyor espriler galiba !!!
ordaki espriler ki$iye özeldir ve özel istek üzerine yapilmi$tir
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
ya bende simdi gördüm insanlar varya sýrf elestirmek için elestiriyo ve muhalefet olmaktan mutluluk duyuyo ben ve benim gibi bazý arkadaslar cok egleniyoruz demekki herkesin espri anlayýsý farklý esera haným bu kadar agýr elestirme hakkýnýz yok sakallýnýn dediði gibi sizde karikatürle anlatsaydýnýz ozaman yazýya karsýysanýz bu ne ya artýk býktým elestri duymaktan hosunuza gitmiyosa yorum yapmayýn benimde elestri yaspmak istesem yapacak cok sey bulurum ama saygým geregi yapmýyorum begenmediðim bi þey yorumda yapmýyorum sizin eklediðiniz karikatürlere baktým þimdi baslarda bende onlara gülmüyorum herkes ayný seye gülecek diye biþey yok...
ehhhhh sakallý alacaðýn olsun.taþlarý gediðine iyi koymuþsun.