Hepimiz oradayýz bu arada avcý abimizede baþarýlar dilyor ve çok koþmamasýný istiyorum nede olsa yaþlanmýþ yani kendine iyi bak avcý abi
Hepimiz oradayýz bu arada avcý abimizede baþarýlar dilyor ve çok koþmamasýný istiyorum nede olsa yaþlanmýþ yani kendine iyi bak avcý abi
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
HAYAL DÜNYASI
Bir insan varmýþ.Daima insanca yaþamak için çalýþmýþ.Yaþadýðý dünyayý deðiþtirmek için savaþmýþ.Ve baþarmýþ da.Gerisini siz getirin çünkü böyle bir dünya ve böyle etkili bir insan ne yazýk ki kalmadý...
Keþke mutluluklar,bitmeyen aþklar sadece hikayelerde olmasada gerçek yaþamda olsa sizcede öyle deðil mi?
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
FORUMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN( TABÝ DÝKKATE ALIRSAM :))
sevgili carlos tabi ki,görev verebiliriz.doðal hakýn bu....
Ahmet abi bugün ne kadar iyimsersin sen maç iþallah Nizip.com için hüsranla bitmez bu arada avcý abimin bana maçtan önce bir çorba derviþ abiminde bir künefe sözü vardý hatýrlatim dedim
MENGER
Yok benn benim þahsýma verilmiþ sözlerden bahsediyorum
MENGER
AHMET ABÝ DONDURMADA SENDEN OLSUN
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
CANIN SAÐOLSUN ALLAHIN GÜNÜ TÜKENMEZ
Yav onu býrak o satte dondurmayý nerden bulucaðýz eyi bir kelle paça gider ancak üstünede bir hamam sefasý oh deðmeyin keyfimize
MENGER
Yav vazgeçtik dondurmadan seni bizim konudada görmek isteriz Ahmet abi o engin bilgilerini bizimle paylaþýrsan seviniriz
MENGER
ya kardeþim terli terli nasýl yiyicin...
savcý hangi konuyu sordun ki?
BEN OYNAMICAM GENÇLER VAR ABÝ YOL VERMEMÝZ LAZIM