Lo Adýyamanlý hara gidirsen?
Lo Adýyamanlý hara gidirsen?
Konu Subutay tarafýndan (02.08.07 Saat 18:53 ) deðiþtirilmiþtir.
bireysel emekli, sadece üye...
GÜLE GÜLE ABÝ EÐER GELÝRSEN BÝZ BURDAYIZ SANA KAPIMIZ ACIK![]()
slm arkadaslar hayýrdýr arkadas nereye gidiyor anlýyamadým
Merhaba sevgili Nizip Comun saygýdeðer üyeleri 1 aylýk bir aradan sonra tekrar aranýzda olmaktan mutluluk duyuyorum..Ýþlerimi þimdilik hallettim..
allah allah adam gitmiþ gelmiþ..hala gitme dýye mesaj yaziler...bu konunun kapatýlmasý lazým...efsane geri döndü..yada gidiþim suskun olmuþtu ama dönüþüm muhtesem oldu dýye yený konu acýlsýn....![]()
Nizip.com Sitesinin Bir Yillik üyesiydim.sitenin Bazi Kiþilerin Tekeline Geçtigini Daha öncede Görmüþtüm Ama Hemþerilerimdir Diyerek önemsemedim Ama Açtigim Konularin Sitenin Kidemli üyelerinin Konularina Cevap Yazmiþ Gibi Gösterilmesini Defalarca Yaþayinca Artik Ayrilma Vakti Geldigini Anladim.öncelikle Bana Gösterdigi Yakinliktan Dolayi Gökhan Kardeþime Teþekkür Ediyorum.ayrica Msn Ile Bana Ulaþan Arkadaþlara Ve Açtigim Konulara Zahmet Edip Cevap Yazan Arkadaþlarimada Teþekkür Ediyorum.biz Yine Msn Ile Görüþmeye Devam Ederiz.allaha Emanet Olun.eyvallah
Ramazan ayý konusu ile açýlan 5 kadar konu birleþtirildi. Bu sýrada kýdem deðil en eski konu en üstte olacak þekilde birleþtirilir. Bunuda site en üste kendi atar. YOksa kýdem meselesi deðil.
Sizle tanýþmak güzeldi. Hoþçakalýn
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Mehmet abi sorunu tam olarak anlamadým ama birkaç kiþi için kaçmayý göze alýyorsanýz onu bilemem ama benim bildiðim mehmet gül yazmaya devam eder!
nere gidiyorsun dayý yav küçük mesele bence problem yapmamak lazým...
bende az cok katýlýyorum sanýrým beyefendý sýte ýcýndeký gruplasmadan rzahatsýz olmus
mehmet abi nereye gidiyorsunuz lütfen gitmeyin durmak yok yola devam![]()
mehmet abi yine iyi düþün istersen, sayýn adminimiz gereken açýklamayý yapmýþ. ufak defek þeyler için bizi üzdüðüne deðmez?
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...