Aslýnda havalar ýsýnmýþken yinelesek fena olmaz.
Aslýnda havalar ýsýnmýþken yinelesek fena olmaz.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
tamam abi organizatör sensin o zaman...![]()
bugun gazetenýn býrýnde çýkan bý habere göre hazýran 15 kadar butun seferler doluymus zaman gazetesi yazmýstý...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Zeugma turlarýnda yaza kadar yer yok
![]()
Zeugma antik kenti ile Rumkale arasýndaki turistik turlara ilgi arttý. Kumla vapuru ile daha önce haftada bir kez düzenlenen turlar, cumartesi ve pazar günlerinin yaný sýra hafta içinde de gerçekleþtirilmeye baþlandý. Haftada 4-5 kez tura çýkan Kumla vapurunun rezervasyonlarýnýn dolmasý sebebiyle Zeugma, Gümüþgün, Erenköy, Halfeti ve Rumkale'yi gemiden görmek isteyenlerin 15 Haziran'a kadar beklemesi gerekiyor.
Fýrat Vadisi'ne yelken açmak için sýraya giren gruplar arasýnda, devlet ve özel okul öðrencileri, doktorlar, özel þirket çalýþanlarý, Türk Ýslâm Vakfý üyeleri, Gaziantep Üniversitesi'nde çalýþan akademik personel, Türk Silahlý Kuvvetleri Güçlendirme Vakfý üyeleri, siyasî partilerin il teþkilatý üyeleri ve Þanlýurfalý bir heyet yer alýyor. 'Güneydoðu Anadolu ve Avrupa Birliði' konulu toplantýya katýlan Devlet Bakaný Mehmet Þimþek, Avrupa ülkelerinden 6 büyükelçi ve TBMM AB Uyum Komisyonu Baþkaný Milletvekili Yaþar Yakýþ ile Amerika Birleþik Devletleri (ABD) Senatosu'nda yer alan senatörlerin baþdanýþmanlarýnýn yer aldýðý 12 kiþilik heyet de kýsa bir süre önce Kumla ile Fýrat Vadisi'ne açýlmýþtý. Zeugma turlarýna yoðun ilgi gösteren yerli ve yabancý misafirler, seyahatleri boyunca Urartu, Babil, Sümer, Selçuklu ve Osmanlý gibi birçok medeniyetin izlerini sürüyor. Suya gömülmüþ ve sadece minareleri dýþarýda kalan iki camiyi hayranlýkla izleyen ziyaretçiler, bir döneme damgasýný vuran Rumkale, eþsiz mozaikleri dünyanýn gündemine oturan Çingene Kýz'ýn kenti Zeugma'yý ve Fýrat'ýn incisi Halfeti'yi görme fýrsatý buluyor.
Serkan Canbaz
Alýntýdýr...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
çok güzeldi valla tekrar olursa gelirim tabi
SIKINTI YARATMA...!
Yine tekneyi gölün ortasýnda durdurup yüzme sevdasýndan vazgeçerseniz olur. Ben yüzme bilmiyorum veya korkuyorum gibisinden deðilde,sizin açýnýzdan korkuyorum.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
bencede abi yüzme sevdasýndan vazgeçmek lazým
SIKINTI YARATMA...!
geziniz çok büyüleyici hele o savaþan köyündeki bir evin üzerinde yazýlan dünyanýn sonu yok sözü insan derin bir tarihe götürüyor
süperrrrrrrrrrrrr