yusuf msn bvýr sorunvardý ýnt gýremýyorduonun için yazamýyordum daha sonra konuþuruz iþl.
yusuf msn bvýr sorunvardý ýnt gýremýyorduonun için yazamýyordum daha sonra konuþuruz iþl.
tamam yusuf kardeþ alýrýz inþallah gerçi atilla bugünlerde pek görünmüyor ama.....
neyse görüþürüz inþallah dua et....
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
yusuf tamam kardeþ görüþürüz....
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
ya ayþe walla bizde sýnavlar yüzünden fazla nete gidip gelemiyom o yüzden yoksa her internete girdiðimde uðramaya çalýþýyom bacýsý kendine iyi bakk tüm özyurtlularý öpyrm.
.
VALLA ATÝLLA KARDEÞ BÝZÝMDE FÝNALLER BAÞLADI BAYA YORUCUYDU....HAFTAYA PAZAR BÝTÝYO DAHA.....
PAZARTESÝ DE NÝZÝPTEYÝM ÝNÞALLAH BÝ KAZA BELA OLMASSA.....
ALLAH YARDIMCIN OLSUN BU ARADA....
yaw millet ne haber sinavlar basladimi aman ha sizden iyi haberler bekliyorum ha iyi haberlerle bizi sevindirinla olum atillla nete neden gelmiyorsun gelde konusalim hafta sonlari hafta ici de gece saat 11 den sonra konusa biliriz canin SIKILIRSA beni caldir gelirim dai ha arkadaslar hat aldim artik buradan mesaj atariz birbirimize ok 0040743695216 herkese sinavlarinda basarilar
AYÞECÝM SEN ORDA SINAVLARLA UÐRAÞIRKEN BEN BURDA NÝZÝBÝMÝ GEZÝYORUM NE GÜZEL.YAZIK SANA YA.AYÞEM SENÝ ÇOK ÖZLEDÝM KUSURA BAKMA ARAYAMIYORUM TELSÝM HAT ALINCA RAHAT RAHAT KONUÞURUZ.TÜRKSELDEN TELSÝME BÝRAZ FAZLA KONTOR GÝDÝYOBÝLDÝÐÝN GÝBÝKONTORÜM DE YOK GELÝNCE GÖRÜÞÜRÜZ BÝTANEM
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
sonbaharým va aslýnda ilk baharým bende seni çok özledim......
ayýn 30 unda bende Nizipteyim inþallah......
benimde kntrm yok....mehmet kardeþ ögrencilerin knrü olmaz çünkü genelde paralarýda olmaz o yüzden.....
fatmam bide sana hediye alamayacam kusura bakma valla param yok....SEFÝLLERÝ OYNUYORUM.....
caným benim hele bi gelim nizibin altýný üstüne getiracez senle beraber inþ......
valla fatmam kusura bakma hediye yok.....sen bana ne aldýn????.
YUH AYÞE GÖZÜN DOYSUN YA O KADAR HEDÝYE ALDIM SANA AMA SENÝN BÝÞEYÝNÝ GÖRMEDÝK.SEN SEFÝLLERÝ OYNUYON BEN PARA BASIYORUM SANKÝ.VALLA KENDÝME ALMIYORUM SANA ALIYORUM HEP.NEYSE GELÝNCE GÖRÜRSÜN HEDÝYENÝ
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
AYÞE HELAL OLSUN BEN SABAHTAN BERÝ NETTE SENÝ BEKLÝM ÝKÝ ÇÝFT LAF EDELÝM DÝYE SEN DE GEL BAÞKASIYLA KONUÞ.ÖLE OSSUUUN
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
yav fatmam baþkasý dedigin abim yani el insaf üstelik basit biþeyde konuþmuyoz......
neyse ayýn 29 unda gelecem......