Derviþ DÖRTBUDAK VE Ýsmet ALTUN, ben Mustafa ÖZEN Nizip LÝsesi 86-87 Mezunu görüþelim mustafaozen1970@hotmail.com
Derviþ DÖRTBUDAK VE Ýsmet ALTUN, ben Mustafa ÖZEN Nizip LÝsesi 86-87 Mezunu görüþelim mustafaozen1970@hotmail.com
aleyküm selam Derviþciðim, evet Yahya'nýn yerindeyim onunla görüþüyoruz mail adresini yazda msn den görüþelim selamlar.
Merhaba Hasan. Ben Yusuf Kenan Kýlboz. Selamlar..
1989 mezunu arkadaþlardan haber bekliyorum. Önder'e, Murat Coþkun,Ýsmet Altun'a Hasan Sözeri'ye selamlar...
Merhabalar..Nizip hayatýmýn þeklilendiði bana çok þey katan Nizip.Öncelikle site emekçilerine sonsuz teþekkürlerimi sunarým.Beni 20 yýl öncesine götürdünüz.1984-1990 yýllarý arasý Nizip Lisesi Pansiyonunda kaldým.Öðretmenlerimin ellerinden tek tek öperim .Bende þu an öðretmenim Kýzýltepede .Beni hatýrlayan arkadaþlarla iletiþimkurmak isterim.
Hatip cgn@mynet.com.
Konu cgn tarafýndan (14.04.08 Saat 18:05 ) deðiþtirilmiþtir.
Nizif lisesi mezunlarýna selam olsun,ben A.GÖREN 1989 6 edebiyat b mezunuyum,mezun arkadaþlarýmla bu sitede buluþmak isterim
naber faruk telefon bedava internet bedava budünyada iþimiz iþ Abdullah GÖREN
merhaba arkadaþlar bende 1989 mezunlarýndan mehmet göksu.görüþmek dileðiyle
mehmet bey sizi biliyorum sanýrým doktorsunuz adana da ünide görüþmüþtük .ben þu an kýzýltepede yim
87-88 6 fen c mezunlarý neredeyiz ? ben mehmet özen kahta dan sevgilerle
ben mehmet göksu selamlar
ramazan abi ben 1989 mezunu adýyamanlý mehmet göksu. size ve bütün arkadaþlara selamlar