AÐAÇ,ÇÝÇEK VE YEÞÝLLÝK UYGARLIKTIR.
HEPÝNÝZDEN ALLAH RAZI OLSUN.
HEPÝNÝZDEN ALLAH RAZI OLSUN.
Ýyi olur abi yaptýrýrsan C.tesi asarýz oraya
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
alýntý:
"quote" fulya demiþki:
HEPÝNÝZDEN ALLAH RAZI OLSUN. inanýn aynen size katýlýyorum.
hayýrlý býr fýdan ekýmýnden sonrada yagan yagmur cok güzel oldu iþallah fýdanlarýmýz tutmuþtur....bir ara kontrole gidelým derviþ bey ?
" BUGÜN HALLEDEMEDÝÐÝMÝZ BÝR SORUNUN NEDENÝ , DÜN ONU YAPMAK ÝÇÝN ZAMAN AYIRMAMIÞ OLMAMIZDIR."
Diye baþlamak istedim sözlerime ve bu sorunu çözmek için elele vermenin mutluluðu içerisindeyiz. Bu hayýrlý organizasyonda bizlere bu þevki aþýlayan baþta her zaman saygý ve hürmet duyduðum Mehmet AKPEK abime , Derviþ DÖRTBUDAK abime Ýbrahim ALAKUÞ abime , Nizip Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Sayýn Barýþ AKDOÐAN Bey’e Müd.Yrd. Ertuðrul EKMEKÇÝ Bey ve ekibine , Sayýn Müdürüm Doç.Dr.Medeni MASKANBey ve hocalarýmýza öðrenci kardeþlerime teþekkür ederim.
Umarým bu diktiðimiz fidanlar bizlere ülkemize ve milletimize sevgi, dostluk ve kardeþlik olarak geri döner fidanlarýn aðaç olduðunu ve yüksekokulumuzun fakülte hatta üniversite olmasý yolunda da dikilen fidanlar olmasýný dilerim.
Katýlan ve destek olan tüm dostlaraTEÞEKKÜRLER.
.
benim için aðaç diken yok muydu yaa))emeði geçen herkese tþkler...keþke bizde olabilseydik...
sana ne kadar tþk etsek azdýr abi maddi ve manevi vermiþ olduðun destek için minnettarýz abi .
Yüksek öðretimin geliþiminin bir bölgenin geliþimine olan etkisinin bilincinde olan deðerli Nizipli kardeþlerimizin katýlýmýyla yürüttüðümüz aðaç dikim þölenimize katýlan herkese çok teþekkür ederiz. Ayrýca Nizip.com sitesi yönetici ve üyelerinin bu konudaki yürekten çalýþmalarý ve katýlýmlarýnýn beni duygulandýrdý, ilk defa Nizipte yüksekokula ilgi gösteren birilerinin olduðunu bizzat gördüm. bu yüzden Nizip.com yöneticilerine ve üyelerine de okulum adýna çok teþekkür ediyorum.
Ayrýca Nizip beledeyesi park ve bahçeler müdürü ve çalýþanlarýnýn da aðaç dikim kampanyasýndaki gayret ve çalýþmalarýndan dolayý teþekkür ederim.
öðr. gör. yavuz akçi Nizip myo.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (09.08.07 Saat 06:51 ) deðiþtirilmiþtir.
derviþ bey bize bu imkanlarý ve halkýmýz bu güzellikleri sunduðunuz için size minnettarýz umarým iyie tutmuþtur fidanlar fidanlar bu halk size minnettar sizin gibi büyüklerimiz bize ön ayak olduðu sürece daha çok güzel þeyler yapacaðýz nizbimiz için saygýlarýmla
Deviþ Bey Cok Fotograf Vardi Birkactane Daha Atda Baklim Ne Dersin Mümkünmü Acaba Katilimcilarda Faydalansin...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (09.08.07 Saat 06:52 ) deðiþtirilmiþtir.
ya birader iiii yapmýþsýnýzda bilgisayar web tasarým sayfasýnda fidan ekimi ne alaka