AÞK AÞK AÞK AÞK AÞK BU KONUNUN ADI AÞKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
AÞK AÞK AÞK AÞK AÞK BU KONUNUN ADI AÞKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Made Ýn NizipLi
biþey demiyorum sana![]()
Gidenlerden Bir Tek SENÝ Bana Ekledim,Seni Deli Gibi Bekledim...
Zaten tek miksam haklý kardeþ sie iyilikte yaramýyor yav
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
KÝMSEYÝ UYARMAK ZORUNDA DEÐÝLSÝN. SANA BUNU YAP DÝYENDE YOK. NÝZÝP ÝN TANITIMI ÝÇÝN YAPIYORUM DÝYOSUN TARTIÞTIÐIN ÝNSANLARIN ÇOÐU NÝZÝPLÝ DEÐÝL BUNU ÇOK ÝYÝ BÝLÝYORSUN. ÇELÝÞKÝ FALAN DÝYE KÝMSEYE BÝÞEY DEME KARÞINDAKÝNÝ ******** VEYA YALANCI OLARK GÖRMÜÞ OLURSUN.
SANA BÝRER ÖÐÜT ABÝ OLARAK... CANIM BENÝM SEN TEMÝZ ÝNSANSIN HEPSÝ ÝYÝ NÝYETÝNDE AMA BÝRAZ SAKÝN OL.
HAYAL DÜNYASI
Bir insan varmýþ.Daima insanca yaþamak için çalýþmýþ.Yaþadýðý dünyayý deðiþtirmek için savaþmýþ.Ve baþarmýþ da.Gerisini siz getirin çünkü böyle bir dünya ve böyle etkili bir insan ne yazýk ki kalmadý...
Keþke mutluluklar,bitmeyen aþklar sadece hikayelerde olmasada gerçek yaþamda olsa sizcede öyle deðil mi?
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
FORUMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN( TABÝ DÝKKATE ALIRSAM :))
karlos abý emýn ol buradakýlerýn bence hepsý nýzýplý bu forumda olanlar ýcýn dýyorum yanýlýyorumda olabýlrým celýskýlýyým
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
miksam14 Nizip teyim güsel bir yerde çalýþýyorum
Made Ýn NizipLi
tamam arkadaslar burada ne ýs yaptýgýmýzý ve nerede yasadýgýmýzý yazmayalým konu amacýndan sapmasýn
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Hayatta üç þeyi sevdim. Seni, kalbimi, ümit etmeyi. Seni sevdim, sensin diye. Kalbimi sevdim, seni sevdi diye. Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye...
Made Ýn NizipLi
umýt etmek keske her sey umýt edýldýgý gýbý olsa
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
o býraz zor mýksam
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...