yaný nýzýp.comda yakýsýklý olmayan uye yok ký
yaný nýzýp.comda yakýsýklý olmayan uye yok ký
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
huzeyfenin fotosu nerde yav
GÝDERÝZ NUR YOLU ÝZDE GÝDERÝZ BÝR GÜN AKÞAM OLUR BÝZDE GÝDERÝZ
SUSKUNLUÐUN BEDELÝ,ÇARESÝZLÝÐÝN DÝYETÝ..
site yenilendiðinde bazý resimlerde sonsuzluða karýþtý bu da galiba o resimlerden![]()
ama sýnavlar bitsin yeni üyelerle birlikte güzel bir resim arþivi sunaçaðým![]()
Daha önceleri bir çok sitede bir çok yazýlar yazdým..Bir çok sitede yazý yazmasam da takip ettim..Ve ben bu yakýþýklýlýk konusuna sadece bu sitede rastladým..Siz Nizip liler..Neden bu konu sizin için bu kadar önemli????????Allah güzeldir ve yarattýklarýda mutlaka güzeldir..Arkadaþlar..bana göre insan insan olsun..Kalpsiz,vicdansýz,þerefsiz ve en önemliside Allah'tan korkmayan bir erkek ya da bayan güzel-yakýþýklý olsa ne olurrrrrrrr olmasa neolurrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!Bu konuyu aþýn bence..maddede deðil maneviyatta bir þeyler arayýn..
konuya yaklaþým tarzýnýz güzel þahsen kendim hiç bir zaman dýþ görünüþe bakmam lakin buradaki konu yani yakýþýklýlýk meselesi maksat muhabbet olsun deriz ya iþte öyle biþey Nizipliler farklýdýr dediðiniz gibi Allah'tan korkmayan kuldan utanmayan ne olursa olsun boþ... ama dediðim gibi MAKSAT MUHABBET OLSUN!!!!
melek yüzlü kardeþ bu konuyu açmamýzdaki tek gaye sitemizin üyeleri birbirini görüp tanýsýn diye... Tabii ki Allah'ýn yarattýðý her varlýk güzeldir onun bilinçindeyiz...
Dediðim gibi bu konu sadece hoþ bir muhabbet için yapýlmýþtýr...
Biz aþtýk dýþ güzelliði bence sizde olaylara tek yönlü bakmamaya alýþýn...
saygýlar...
Dediðiniz gibi aþabildeysiniz ne mutlu sizlere ve bizlere..güzelin tadýna kýrk günde doyulur ama güzel huyluya kýrk yýlda doyulmazmýþ.......
MUHAMMEDDEN MUHABBET OLDU HASIL
MUHABBETSÝZ MUHAMMEDÝDEN NE HASIL.
PEYÐAMBERÝMÝZE SORDULAR.DÝN NEDÝR YA RESULULLAH.BUYURDULAR;
-DÝN GÜZEL AHLAKTIR.SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
KÝM BÝRÝNCÝ OLDU
KANIMIZLA YÜKSELECEKSE MUHAMMED (S.A.V) DÝNÝ DURMAYIN KILIÇLAR DOÐRAYIN BÝZÝ
Birinci Güzel bakan güzel görenler oldu![]()
huzonun fotosunu atýnda bakalým
merak ettim
GÝDERÝZ NUR YOLU ÝZDE GÝDERÝZ BÝR GÜN AKÞAM OLUR BÝZDE GÝDERÝZ
SUSKUNLUÐUN BEDELÝ,ÇARESÝZLÝÐÝN DÝYETÝ..
ikisini de seçsek![]()
yenisini hazýrlayacaðým ama yine ibo ile hummalý bir çalýþma yapmamýz gerek. malum ben Nizipten uzaðým ve yeni üye arkadaþlarýn fotolarý bende yok...