MUSAEKEN,SEYÝTAHMET,AVCI1973,AKHENATON(ASKERDE AMA YÝNE GÝRMESÝ LAZIM)
MUSAEKEN,SEYÝTAHMET,AVCI1973,AKHENATON(ASKERDE AMA YÝNE GÝRMESÝ LAZIM)
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
DERVÝÞ DÖRTBUDAK(......................)
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Pirateninde dedigi gibi araamýzda olmayanlar daha çok...![]()
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
aha bak bende geldim pirates beni hiç sölemiysin
Made Ýn NizipLi
Sevgili kardeþim,Mustafa; biz sen varsýn diye siteye girdik, bide baktým yoksun, o güzel yorumlarýn nerede? Gerçekten aþinalýk yaptý bende þahsýmca yorumlarýn, vede Nizip comda, yapmýþki; gidiþin baya hareketlendirmiþ siteyi; Ama inanýyorumki, gidiþin suskun oldu ama dönüþün muhteþem olacak bundan eminim.![]()
kanal adamýn canýný sýkma hadi yaz siteye
Emailinizi güncelleyin
sevgili kardeþim
gidene kal demem kalana git demem ama yinede seni sevik tama yorum Allah hayrini vere nereye böyle
kankam yeni okudum mesajýný ne yoðunluðundan bahs ediyon iþten bahsediyorsan herkesin iþi gücü var ama 12 saatlik zaman zarfýnda 1 saatini bu siteye ayýramadýðýna göre çok önemli iþlerin olsa gerek.kafamý bozmadan derhal yaz biþeyler yoksa kankalýktan men ederim seni
Arkadaþlar hepinize þahsýma gösterdiðiniz ilgi ve alakadan dolayý ayrý,ayrý teþekkür ederim.Dediðim gibi þu an iþlerimin yoðunluðundan dolayý yazamamaktayým.Ýnþallah yoðunluðun azaldýðý takdirde tekrar sizlerle olmayý temenni ederim.Görüþmek dileðiyle...
Hele heleee. Sayýn Alkanat abým gelmýs. Hos gelmýs sefalar getýrmýs. Abým sený gordugume cok sevýndým. Ama ahmetle bený ýhmal edýyorsun ne zamandýr.
...
hoþçakal kendine ii bak allaha emanet ol bir daha görüþmek dileði ile kolay gelsin
Made Ýn NizipLi
arkadaþlar kankamla konuþtum iþlerin yoðunluðundan dolayý giremediðini söyledi.allahýn izniyle 10-15 güne kadar tekrar aramýzda olacak.o güzel yorumlarýna tekrar kavuþacaðýz.yokluðunu arýyoz kankam .site seni bekliyor.