Bende
Süleyman Demirel Üniversitesi
Bilgisayar Mühendisliðini Kazandým
Isparta olan arkadaþlar varsa görüþelim![]()
Bende
Süleyman Demirel Üniversitesi
Bilgisayar Mühendisliðini Kazandým
Isparta olan arkadaþlar varsa görüþelim![]()
Mahmut ÖZDEMÝR
-----------------------------------------------
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
-----------------------------------------------
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
Mahmut tebrik ederim. Diðer arkadaþlar sizlerle de iftihar ediyoruz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
lefke avrupa üniversitesi bilgisayar mühendisli
kemal kýlýç tokat z.mühendisliði
ve nihayet culluk yusuf ege fizik
hüseyin k.maraþ mat.
müslümlü yýlmaz kocaeli elek.müh.
reiss
Selam arkadaþlar! Ben Ýzmir'den Fatih S. Yýlmaz. 9 eylül üniversitesi matematik(ing.) 3. sýnýf öðrencisiyim.Öss'yi kazanan tüm arkadaþlarý tebrik eder ayný baþarýyý üniversite yýllarýnda da göstermelerini dilerim.Ýzmiri kazanan arkadaþlara yardým etmeye hazýrým.Özel mesaj atmanýz yeterli...
mahmut kardeþ tebrik ederim gerçekten çok sevindim artýk sende bir bilgisayarr dahisi olmaya adaysýn![]()
Uludað Üniversitesi (Bursa) kazanan ya da yardým isteyen arkadaþlar msn: inancboler@hotmail.com
aylak kardes ýkýsýde bence çok ýyý ama býrbýrlerýnde ogreneceklerý mutlaka wardýr ama kýyaslama yapamayýz
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
A Ö F polis meslek yüksek okulu sonsýnýftayým
benim herkesten öðrenecek çok þeyim var ben her zaman herkesden yeni bilgiler öðrenmeye açýðým
![]()
asdullah bende selçukta çalýsýyorum slm herkese nizipli arkadaslar varsa beklerim
kardes beným teyze ogluda orayý kazandý selcuk unv. makýna yý kazandý ama o anteplý
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Arkadaþlar Bir Nizipli Olarak Sizlerle Iftihar Duyuyorum.ben Hm ( Hayat Mektebi) Ni Okuyourum . Sizin Yerinizde Olmak En Büyük Hayalimdi Ama Kismet Olmadi Lütfen Hayatin Ve Okuduðunuz Okulun Kiymetini Bilin Allah Yolunuzu Ve Zihninizi Hep Açik Tutsun
Gazi Üniversitesi Eðitim Fakültesi Coðrafya Öðretmenliði son sýnýfta kýzkardeþim okuyor.Ankara'dayýz ve özel mesajýnýzla her konuda yardýmcý olabiliriz.saygýlar...