Abi gerçekten bizim için çok yorulan Mehmet abinin emeðini ödeyemeyiz panda demek çinde yaþýyormuþ bizim bahsettiðimiz panda kutup türünden olan
Abi gerçekten bizim için çok yorulan Mehmet abinin emeðini ödeyemeyiz panda demek çinde yaþýyormuþ bizim bahsettiðimiz panda kutup türünden olan
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Yurtdýþýna mý çýkacazzzz?biraz daha bekleyin eylülde kontenjan olursa bende çýkýcam orda buluþuruz sizinle)
býzým yurt dýsý surýye olabýllýr
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Allah'dan mani olmazsa 18 Aðustos'da Nizip'de daha geniþ bir toplantý hedefliyoruz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
inþallah oyle olur cunku cogu uyemýz yaz dolayýsýyla nýzýpte olur daha genýs býr toplantý olur
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Kardeþ hayýrdýr seçim hazýrlýðýmý yaoýyoruzki þimdiden açalým aktif halde sitede olan her katýlýmcý en geç iki gün önceden görür zaten gezide Nizip te olduðu için sorun çýkmaz
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
sevgili arkadaþlar yorumlarýnýzý okudum. hepinize ayrý ayrý teþekkür ederim.sizlerin sayesinde Nizip özlemimi bir nebze de olsa girerdim. tam istediðim gibi sizleri aðýrlayamadým ama bir dahaki sefere kusursuz bir þekilde aðýrlayacaðýmdan kuþkunuz olmasýn. ben sürekli olarak internete vakit ayýramýyorum o yüzden cevabým gecikti kusura bakmayýn. hepinize sevgi dolu selamlarýmý yolluyorum Allaha emanet olun
mehmet özel
abý her sey ýcýn tsk ederýz çok guzel agýrladýnýz her sey ýcýn tsk ederýz
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Sevgili Mehmet özel abimiz, size ne kadar tþk etsek azdýr. bizleri gerçekten mahcup ettiniz, Allah sizden razý olsun, hersey için çok teþekkürler
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Waaaay beeeee....Abi bu kadar adamý nasýl aðýrladýn yaw...Helal sana...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Buradaki boþ fotoðraflarýn içine galeriden uygun olanlarý atarmýsýnýz arkadaþlar
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254