http://www.Nizip.com/files/pictures/11/67/20070303230241_3041_1.JPG[/img]
http://www.Nizip.com/files/pictures/11/67/20070303230241_3041_1.JPG[/img]
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
http://www.Nizip.com/files/pictures/11/67/20070303230823_3041_1.JPG[/img]
Ya Olduðun Gibi Görün...
Çok verimli ve hayýrlý bir iþ yaptýk bu gün.Vesile olanlardan Allah razý olsun.Hayatýmda duyduðum en heyecan verici yorgunluklardan biri olarak hatýrlayacaðým.Derviþ beye,admine,Park-bahçelerden Barýþ beye,Ertuðrul beye ,medeni beye teþekkür ediyorum.Diktiðimiz küçücük fidanlar sevgi,barýþ,kardeþlik ve mutlulukla yeþersin,büyüsün.Rabbim bir gün bu körpecik fidanlarýn boy boy aðaca dönüþtüðü güzel günleri bizlere nasip eder inþallah.Bu gün daha huzurlu uyuyabilirim.Ýnanýyorum ki gelenlerin hepsi de huzurla uyuyacaklardýr.Gelemeyenler de bir daha ki sefere...
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
ELLERÝNÝZE SAÐLIK...
O gün bayram gibiydi. Doða sevgisinde yüreðinde duyumsayanlar adýný bir fidanla ebedileþtirmek isteyenler doluþmuþtu. Düðün gibi geçen günün sonunda gerçekten yorunluðu bedenimise iyice hissettik. Katký saðlayan tüm kardeþlere gönül dolusu sevgiler. Bu iþlin mimarý sayýn Derviþ beye ve kendisini destekleyen herkese selam ve sevgiler. Bir fidanla yaþar adýmýz sonsuza deðin. Sevgili adminimizde tebessüm eden yüzüyle tüm katýlýmcýlarý bir kareyle geleceðe taþýyordu. Teþekkürler adminimiz.
Yapýlmayan her iþ geriye býrakýlandýr.<br>
yapmýþ olduðunuz hayýrlý iþ için emeði geçenleri tebrik ediyorum
Bursa’dan selamlar, saygýlar
ilker kayar
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
EEE ibo benim içinde dikeçektin hani resimleri![]()
Vallaa gökhan, bi sürü diktim fidan ama sadece 1 tane fotografým çýkmýþ dikerken :-)))
Oda Fatih abiye
Edited by - metal on 04.03.2007 17:21:47
Ya Olduðun Gibi Görün...
Tohumlar fidana, fidanlar aðaca, aðaçlar ormana dönmeli memleketinde...
Emeði geçen herkese teþekkürler...
bireysel emekli, sadece üye...
Hayýrlý bir iþ için yola çýktýk...
Projenin fikir babalarýna,
Belediyenin tüm imkanlarýný seferber eden Barýþ beye,
Birecik fidanlýðýndan bizlere 3000 tane fidaný bedelsiz veren Mehmet Kaplan beye,
Yüksek okul öðrencilerinin katýlýmýný saðlayan Müdür Medeni bey ve deðerli öðretim görevlilerine,
Nizip.comdan katýlýpda destek veren, bizleri yalnýz býrakmayan tüm dostlara,
Her aþamada ve yemek yapýp getiren Derviþ beye,
Traktörünü ve adamýný gönderip fidanlarýn ekilebilmesi için önceden hazýrlýk yaptýran Kasým Böler beye,
Minnacýk yiðenlerime teþekkürü bir borç biliyorum.
Sonbaharda hedefimiz 1,000,000 fidandýr arkadaþlar. bu konuda þimdiden önerilerinizi ve tam desteðinizi bekliyorum..
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
onceden bu alanda arkadaslarla pýknýk yapardýk
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
BAÞTA SEVGÝLÝ DEVRÝÞ DÖRT BUDAK OLMAK ÜZERE EMEGÝ GEÇEN TÜM ÝNSANLARA AYRI AYRI TEÞEKKÜR EDERÝM.
SEVGÝLÝ METALÝM BENÝ ÇOK MUTLU ETTÝN MEVLAMDA SENÝ MUTLU ETSÝN.SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM