ya miksam youtube den müzik indiriyorum ama oraya bi çalýþan sen miþsin bi sorun olmaz umarým
ya miksam youtube den müzik indiriyorum ama oraya bi çalýþan sen miþsin bi sorun olmaz umarým
ooo saide de gelmýþ bak saide goruk býz gecen gece çok masumduk hiç bir sey yapmadýk demi saide
benimmde gitmem gerekk hastaneye cokk kotuyumm her yerim agrýyoo bogazmm doldurmuþum ateþimde war bide bide oksuruk olucanca tuzu biberi oldu zatenn![]()
geçmiþ olsun only hem planýn alt üst oldu bi de üstüne hastalýk
ya ya mehmett bi dovmedinizz kaldýý zatenn onuda yapýcaktýnýzzda yanýnýzda diillerdi iþte...!!!
yaa aynen sýrada nee warr bilmiyorum kii bide ölüm olsaa superr olurr ama iþte þansýmm yok ki öleyimmm![]()
ya oylemý mehmet tamam o zaman ben de ona gore davranýcam sana artýk oldumu sýz baslattýnýz zaten ne demek kýzlara yuz vermemek gerek býz olmasak ne yaparsýnýz acaba
yaa saoll belkii boyle olursam acý cekmeden falan ölürüm die duþunuyorumm yaa ama ne bilimm miksam sende acý cekmeden öldürenn hap falan var mý abicim ya..?
bak þimdi saide biz bir þey yaptýk mý orada yani bunu söluyon ya sende![]()
yok yok ölme only.ya birkaç sarký indirdim mehmet istek yapmýþ sende yoktun bn atýldým ama![]()