SÝZ KONUÞUN HAKKIMDAAAAA![]()
![]()
SÝZ KONUÞUN HAKKIMDAAAAA![]()
![]()
Fevzi Günahýn Kalmamýþ Kardeþim ..![]()
--SENÝ BENÝM KADAR SEVENLER SANA BENÝM KADAR HASRET KALSINLAR--
ne diysiniz siz fevzi hakkýnda hýýýýý kim kimi dövüy anlamadým gitti..kýzlar ancak dedikodu yaaparlar baskada biþey yapmazlar sizin dilinize yakalanan kurtulamýyor ...
Made Ýn NizipLi
miko haklýsýn kardeþim ancak býdý býdý çeneee yafff![]()
aaaa ayip ediniz yavvvv biz dedikodu etmedik ki
acik acik konusuyoz yani fevzi arkandan konusmuyoz ya
yani gercekleri dedik ben öyle bisey duydum yani biri seni bi iyi dövecekmis, iste bunu candy de biliyomus öyle konusuduk
ne oldu korkdun mu yoksaaaa![]()
saide her duyduðuna inanma kýzzz
fevziye de yazýkk ama ...dövmesinler yaa nasýl kýyarlar falan derrrmiþimm hakediyorsa vursunlarr kim vuracaksa
![]()
--SENÝ BENÝM KADAR SEVENLER SANA BENÝM KADAR HASRET KALSINLAR--
yok kiz her duyduguma inanmiyom daaaaaaaaaaaaaa
iste bunu dövecek kisiyi iyi bilirim
hak ediyomus canim hemde nasillllllllll![]()
Konu gurbet tarafýndan (08.04.08 Saat 15:39 ) deðiþtirilmiþtir.
ne çene yaw ne çene Allah esirgesin
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
o döwecek kiþiyi bende çok bilirim hem newar biz saideyle bikere çok çenesiz deilizz mehmet abii ne çenese ya sizde ha maþþallah aðzýmýz war dilimiz yok denen cinslerdeniz efsane bu durumda bi kýz olarak seninde biziim yanýmýzda olman lazýmmm aþk olsun sanada....
yine gece ,yine hüzün we yine biliyor musun??
içinde sen olunca hüzünde güzell!!
fevzi bu kýzlar ne diyiy yav .sen dayak yiyecek ne yaptýn be kardaþ.ben onu bunu bilmem ama seni dövcek anasýndan doðmamýþ.sen dayak yiyecek vasýfta delsin.iþte kýz milleti diyesin vayki bir konu açýlsýn.heemen kazanda kaynatýrlar ha.
ha arkadaþlar benim fýkra konusuna kimse biþey yazmadý efsane hariç efsaneye teþekürü bir borç bilir selemlarýmý iletirim.arkadaþlar biraz konuyu aktifleþtirelim yav.fýkralarla buluþalým kahkahalara boðulalým.herkese iyi akþamlar.bu arada belki beni tanýmýyor olabilirsiniz .ben de þirin nizibin barýndýrdýðý bir insaným.