O kuzuya söyleyin kurtuldum sanmasýn.
O kuzuya söyleyin kurtuldum sanmasýn.
Osman Demir Istanbul
Konu admin tarafýndan (19.05.14 Saat 21:18 ) deðiþtirilmiþtir.
Osman Demir Istanbul
Kardeþlerim bu pazar 24-25 istanbuldayým bir dügüne gelecegim fýrsatým olursa görüzþürüz inþallah ondan sonra serbestim istediginiz zaman buluþalým
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
mis gibi kebap kokularý gelmeye baþladý.oooohhhhhhhhhhh..
![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Hido len sen , 657 diye lokantada mý iþe baþladýn ne yaptýn ?
makin
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
benim mesajý anlaþýlan kimse okumamýþ
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Tikkat tikkat!.. Tarih belli oldu !!!!!.......
Haziran 7-8
Herkeþ ona göre ayaðýný denk alsýn..
veya ayaðýný yorganýna göre uzatsýn..
Veya yazýn iþte..Hazýrlýðýnýzý yapýn![]()
Kuzen misafirleri de getir onlar da yesin kuzu
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Babacým Makýn amacaya uygun bir tarihin yok mu?
Vardýr vardýr, olmamý...Herkese uygun bir tarih olsun.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Getiririm getirmesine de adamlar kuzu yemez, Hintliler ! Buraya açýklýk getirmem lazýmdý ki Hido ona kalmaz diye üzülmesin .
Ancak sýkýntý adamlar 8'inde Pazar günü öðlen Ýstanbul'a inecekler benim onlarý Havaalanýndan almam lazým.Eðer bu 7-8 tarihinden baþka bir tarih denk getiremezsek benim onlarý karþýlayacak birisini bulmam lazým gerekecek.
makin
[09:33] makin: bu kýsa mesajlaþmanýn ayarlarýnda bir þeyler olmuþ [09:33] makin: meraba Hido kardeþ [09:47] xxhidayet: ilginç gerçekten..:/ [12:02] admin: sayfayý 300 saniyeye yenilemeye ayarladým [12:02] admin: sohbetide 10 sn de bir yenilemeye [12:02] admin: yalnýz c.tesiden beri yoðun saldýrý alýyoruz. [12:03] admin: Aksaklýklar ondan oluyor [12:03] admin: yanbaþdan öpüyorum [14:38] makin: eyvallah , hocam , saldýrýya karþýlýk verelim [15:22] xxhidayet: ben de öptüm babamý kelinden [16:49] xxhidayet: memur kaçar [17:32] admin: usul get [09:29] müslüm akpek: günaydýn [09:38] makin: GÜNAYDIN ARKADAÞLAR VE KUZEN [11:04] admin: günaydýn, selamlar , dualar [10:26] admin: s.a hayýrlý günler [10:54] makin: GÜNAYDIN [11:20] felsefefe: [08:26] M.KÜÇÜK: SELAM MÝLLET [08:44] xxhidayet: as memur emekçisi kardeþim [10:10] makin: slm [10:11] makin: HERKES ÝYÝ MÝ, HERKES AÇ MI ? KUZU GÜNÜ GELENE KADAR KÝMSE BÝR ÞEY YEMESÝN HAA [10:12] makin: BAK ÞÝMDÝDEN KARNINIZI DOYURURSANIZ, KUZUYU YÝYEMEZSÝNÝZ, SONRA KUZU MINDAR OLUR HAA [10:41] admin: tahtamý gemirek mübarek [11:12] makin: taman ramazan geliy mübarek accýk alýþtýrma yap sende bak sana hido ile maho nasýl alýþtýrma yapýp 10 kg verdiler
[11:15] admin: ben mahonun tarikatýna geçecem [11:15] admin: onlar yarým gün tutuyor [11:35] makin: ÝSTEDÝÐÝN YERE GEÇ, AMMA BÝZÝM YOLUMUZ BELLÝ , BÝZLER KUZUCUYUZ ![]()
![]()
[13:53] xxhidayet: valla attýðým kilolarýn acýsýný çýkartmazsam ne olayým [13:57] makin: çýkarýcýsýn len , helecan yapmaaaa [08:30] M.KÜÇÜK: SELAMUN ALEYKÜM KUZU DÜÞMANLARI [09:28] xxhidayet: AS MÜLÜMAN [10:30] felsefefe: ben hep okuyorum [10:31] xxhidayet: oku.. [10:56] admin: s.a [12:03] makin: slm millet [12:11] xxhidayet: as [16:23] M.KÜÇÜK: A.S AKREBE. [08:25] M.KÜÇÜK: SELAM MÝLLET [08:36] fsoyarik: a.s [09:18] makin: herkese günaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaydddddddddddddddýýýýýýýýýýýýýýýýýýnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn [09:19] makin: tüm kuzuculara, kuzu severlere, kuzu yiyicilere, ve deee kuzusuna iddia giripde kazananlara ve kaybedenlere [09:19] makin: haydin yaw acýktýk, yiyek artýk þu kuzuyu [09:20] makin: bak yakýnda yeni seçim olacak, belki yeni kuzu kazanýrýk deðil mi yaa, þu eskiyi halledek de belki sýra yenisine gelir deðil mi yaa [09:21] felsefefe: AÇIIIIIIIIIIM [10:12] xxhidayet: Ölüyom açlýktaaaaaaaaaaaaaaaaann [10:20] xxhidayet: Tikkat tikkat!.. Tarih belli oldu !!!!!....... Haziran 7-8 Herkeþ ona göre ayaðýný denk alsýn.. veya ayaðýný yorganýna göre uzatsýn.. Veya yazýn iþte..Hazýrlýðýnýzý yapýn [10:39] makin: 7-8 HAZÝRAN OLURSA BANA UYMUYOR, YURTDIÞINDAN GELECEK OLAN MÝSAFÝR VAR [10:40] makin: RANDEVULARINI ÇOK ÖNCEDEN YAPMIÞTIK DEÐÝÞTÝRME ÞANSIMIZ OLMAZ [10:40] makin: BÝZÝM KUZU GETTÝ , AÇ KALDIK [11:09] xxhidayet: makin abi peki sen ne zamn musdait olursun peki [11:09] xxhidayet: konuya yazarsan sevinirim herkes görsün fikrini [11:19] M.KÜÇÜK: BÝZE HER YER NÝZÝP ABÝCÝM... ALLAHIN ÝZNÝYLE HER TARÝH UYAR BANA...AMA HERKESÝN GELECEÐÝ BÝR TARÝH OLSUN. [11:52] admin: di hadi bakalým [11:55] M.KÜÇÜK: Senide görek bakalým o gün gelince... [13:42] admin: yaw þimdi mahmut gilin Ramazanýna denk gelmesin ogün [13:42] admin: Mahmut siz hangi gün tutacaksýnýz [14:45] felsefefe: nasssssssssý ramazan niizpteymiþ ancak admin yada orhan tutar [14:47] felsefefe: mahmut ramazaný tutamaz ki istanbulda bazan oktay usta ramazan oraya gelirse tutabilir
[14:48] felsefefe: anca bursaya gelirse ...
Konu admin tarafýndan (22.05.14 Saat 11:54 ) deðiþtirilmiþtir.
Osman Demir Istanbul