yazýn yurt dýsýna çýkacagýz ýnsallah oyle karar alýnmýs orhan abýnýn soyledýgýne gore
yazýn yurt dýsýna çýkacagýz ýnsallah oyle karar alýnmýs orhan abýnýn soyledýgýne gore
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Evet öyle bir þeyden bahsediliyor ama tam olarak kesin deðil bence
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
olursa çok guzel olur
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Ýnþallah kardeþim olursa olur neden olmasýn
MENGER
Abi ben Eskiþehire gittim kutupa deðil sen yaþlandýkça aklýn iyice gidiyor yav
MENGER
Bu çok iyidi yav.
Panda kutuplarda mý yoksa Çin de mi
Osman Demir Istanbul
abý çýnde yasýyorlar hatta bende bununla ýlgýlý býr yazý wardý atayým onu
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Çin'in sevimli dev pandalarýnýn yaþam alaný da UNESCO'nun dünya mirasý listesine alýndý.
Birlerþmiþ Milletler Eðitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Dünya Mirasý Komitesi'nin Litvanya'nýn baþkenti Vilnius'ta yapýlan toplantýsýnda, dünyadaki nesli tükenme tehlikesindeki pandalarýn yüzde 30'unun yaþadýðý ''Siçhuan Dev Panda Sýðýnaðý'' Dünya Mirasý Listesi'ne girdi. UNESCO yetkilileri, bambularla kaplý yaklaþýk 10 bin kilometrekarelik daðlýk sýðýnaðýn, dev pandalarýn elde kalan son en büyük yaþam alaný olduðunu söylediler.
Dev pandalar, Dünya Koruma Birliði'nin nesli tükenme tehlikesi içindeki hayvanlarýn yer aldýðý kýrmýzý listesinde de bulunuyor.
Bilim adamlarý, Çin'de 1590 dev pandanýn yaþadýðýný bildirmiþlerdi, ancak araþtýrmacýlarýn son tahminleri bu rakamýn 3 bin dolayýnda olabileceði yönünde.
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
þþþþþþþþþþþ konuyu daðýtmayalým lütfen....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
senýn gorevýný býrýsý devýr olarak almalýydý huzo deneme asamasýndayýz sýmdýlýk![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ahmet býr sey soylemýs pandalarla ýlgýlý felsefefe abýmden pandalar nerede yasar dedý bende sorunun cvbný býldýgýmden dolayý acýklama yaptým
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Eskiþehir'li hemþerilerime þükranlarýmý arz ediyorum. Hafta sonlarýný bize ayýrýp bir an olsun yalnýz býrakmadýlar. Hürmetlerinden mahçup olduk. Ýnþaallah bizede onlarý Nizip'de aðýrlamak nasip olur. Herkese sosuz teþekkürlerimi sunuyorum. Mehmet Özel abim gerek yemeklerin organizasyonunda, gerekse gece çiftlikte gençlerin yanýnda Fatih abiyle beraber kalarak misafirperverliðini göstermiþtir. Tekrar teþekkür ederim.
![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254