wavvvvv sitede þantaj haaa. aman gökhancým dikkat et sonra elini versen kolunu kurtaramazsýn :-)))
wavvvvv sitede þantaj haaa. aman gökhancým dikkat et sonra elini versen kolunu kurtaramazsýn :-)))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
metal abi ne ne þantajý ya benim ki sadece gökhan abimizin baþýný beladan kurtarmak için masumane biteklifti...valla böyle yaparak paraya ortak olmayý düþünüyosan sakýn ha....
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
yokkkk aman haaa, hem sizi dedikodu hattýnda yayýnladým pýþþýýýkk :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Lütfen konularý daðýtmayalým....çççççççç
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" width="100%" height="100%" id="HB_Mail_Container" <tbody <tr width="100%" height="100%" <td id="HB_Focus_Element" width="100%" height="250" valign="top" yaklaþýk olarak bir haftadýr Nizip'deyim çocukluðumun mahallesine gittigimde baktýmki hiçbirþey deðiþmemiþ bir tek deðiþenin insanlar oldugunu gördüm, mahallemdeki çocuklarý gördüðümde onlar bana yabancý ve ben onlara yabancý belki de onlarýn babalarýyla, amcalarýyla vedayýlarýyla çocukluðum geçmiþtir belki de onlarla çelik çomak oylamýþýzdýr ama ben onlar için bir yabancýydým. Çocukluðumun dut aðacýna
bir baktým da içim cýz etti sanki 90 yaþýndaki bir ihtiyar gibi beli bükülmüþ kolu dalý
dökülmüþ bizim zamanýmýzda onu ne kadarda taþlardýk dut yemek icin, ama odut
aðacý bizim zamanýmýzda ne kadar da halinden memnunmuþki bir daha ki seneye
daha guzel dut ve yapraklarýný açardý. O günler ne kadar güzeldi. Eski komþularýmýzý
ziyaret ettim kimileri ölmüþ kimileri hasta kimileri yani bazýlarý hastalýk nedeniyle beni
bile tanýyamadý. Ama olsun benim çocukluðumun insanlarý bir baþka ve benim mahallem bir baþka ve de benim memleketim bir baþka çünkü taþý ve topraðý bir
baþka kokuyor. saygýlarýmla..</td </tr <tr <td height="1" style="font-size: 1pt" </td </tr </tbody </table
OKUNU ATTIMI ÖLÜM, SIPERLER BOSUNA; O SATAFATLI YASAM VE PARA BOSUNA; GÖRDÜK BÜTÜN INSANLARIN IÇ YÜZÜNÜ, TEK GÜZEL SEY IYILIK,BASKA DÜSLER BOSUNA.
Gerçekten maziyi anýmsamak , hele güzel günler unutulmuyor.bende çok ama çok özlüyorum herþey bol olsada imkanlar fazlasýyla var teknoloji ama eskiye özlem bitmiyor.eskiden mahallede hedik kaynatýrlardý sahanla giderdik almaya,Hele rahmetlik babamla köyde sabah erken kalkýp sabahtan çalýþma yandýk ayraný içmek bostanda çardakta oturup uzaklara dalmak hayeller kurmak YÝNE BÝR AHHHHHHHH ÇEKTÝRDÝN KARDEÞ.
ANILAR UNUTULMASIN. http://ivrindiihl.sitemynet.com/mynet_resimlerim/gif3[/IMG]
HERÞEY BÝTER BÝR GÜN HAYATTA BÝTER SEVÐÝ SAYGI BÝTMESÝN.
Edited by - barak27 on 7/31/2006 08:16:10 AM
veeee sabah erkenden kalkýp nohutcu mamet amminin orada sýra beklerken bize bagýrmalarý hiçte zorumuza gitmezdi.tanýdýklarýyla konustugu gibi acaba bizlede konusacak mýydý büyüdügümüzde.iþte büyüdük büyüdükte noldu keþke hep çocuk kalsaydýk...
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Evet sayýn barak27 ve sakkalli0727 beyefendiler,
evet eskiyi anmak ve yaþamak ne güzel, evet çocuk olmak ve çocuk olarak yaþamak ne güzel, iþte büyüdük de ne oldu baþýmýz göðe mi vardý neyse...... ''Keþke yine çocuk olup da Nizip'te olsak'' deðil mi?
OKUNU ATTIMI ÖLÜM, SIPERLER BOSUNA; O SATAFATLI YASAM VE PARA BOSUNA; GÖRDÜK BÜTÜN INSANLARIN IÇ YÜZÜNÜ, TEK GÜZEL SEY IYILIK,BASKA DÜSLER BOSUNA.
Abi büyütük ve Nizipteyiz yine her þeyi yaþayabiliriz fýrsat kaçmadý![]()
yankee sat kardeþim bu bölümü çok beðenerek okuyorum ellerine saðlýk...gerçekten Nizipte çocuk olmak bir ayrýcalýktý ama malesef zamane çocuklarý bizim kadar ayrýcalýklý deðiller...Nizip in eski tadý yok artýk...
<font size=\"2\" color=\"#ffffff\" style=\"background-color: #ff0000\"><strong><em><u>*****ÜLKÜCÜLER ÝPEÐE SARILMIÞ ÇELÝKTÝR*****</u></em></strong></font>
alýntý:
"quote" Yankee SAT demiþki:
Evet sayýn barak27 ve sakkalli0727 beyefendiler,
evet eskiyi anmak ve yaþamak ne güzel, evet çocuk olmak ve çocuk olarak yaþamak ne güzel, iþte büyüdük de ne oldu baþýmýz göðe mi vardý neyse...... ''Keþke yine çocuk olup da Nizip'te olsak'' deðil mi?
Yaaaa abicim bitiyom sana valla.....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
YANKEE SAT UZUN ZAMANDIR NEREDESÝN?ÖZLEDÝK YAZILARINI.SENÝN YAZILARINI OKUYUNCA ESKÝLERE GÝDÝYORUM O ÇOK ÖZLEDÝÐÝM ESKÝLERE...
YAZILARINI BEKLÝYORUM SABIRSIZLIKLA
.
<font size=\"2\" color=\"#ffffff\" style=\"background-color: #ff0000\"><strong><em><u>*****ÜLKÜCÜLER ÝPEÐE SARILMIÞ ÇELÝKTÝR*****</u></em></strong></font>
Evet Sayýn abim, Nizibe geldiniz ban uðramadýnýz size kýrgýným.
Ama yeni anýlarýnýzý yazarsanýz belki barýþýrýz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Sýrt çantamýn aðýrlýðýný artýk hissetmiyorum.
Yaz,tenime kadar gelmeyi baþardý da içime uðramadý hiç.
Ellerimi tuttu. ikimizde biliyorduk,çocukça bir duyguydu.
koskoca bir dört gün yaþadýk yabancýsý olduðumuz bu þehirde.
(neresi tanýdýktý ki bize?)
adý yoktu bu þehrin (ki adý olanlarý da gördük.) iklimi de geçiþti,kendi de, insanlarý da
(zaten insanlarý deðiþken olmayan bir yer varsa söyleyin mecburi istikamet kýlacaðým).
öylesine deðiþken,her iklimden çalýntý,öylesine göçebe.
Tam iki saat sonra aramýza daðlar dizecektim sýra sýra.
Trene bindim bir veda sözcüðü bile söylemeden. Ellerim ellerinde kaldý, o yüzden el sallayamadým giderken.
Þimdi aramýzda bir kirli cam var.(merak ettim kaçýnýz ben kirli sýfatýný eklemesem lekesiz bir cam koyacaktý sevdiðiyle arasýna?) Belki kapýdan atlasam beni yine saracaktý.(bilir kiþi senin dediðin gibi:bu sadece zihinseldi)
Oysa o cam hep aramýzda kalacaktý. Aramýza yolar, daðlar ve giderek kalýnlaþan camlar girecekti.ve en sonunda: kadýnlar, adamlar...
Yüzüm yere düþtü aðlarken. Durup beni bekleyiþini görmedim.(Beklesen gitmezdim)
Kim bilir bir baþka göç vakti yine gelirim (Baþak burcuyum ya fazla iyimserim)
Þimdilik hoþça kal adý yok þehir, hoþça kalsite dostlarým. hoþçakalýn......
Ya kardeþ nerelerdesiniz ? Baya uzun bir ara verdiniz,kendinizi bu kadar özletmeyin. Sizin özel hayranlarýnýz var,onlarýda düþünün. Yazýlarýnýzý kesinlikle takip ediyoruz,hemde hiç durmadan.Selam ve dua ile.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com