Bu siteyi Gençosman dan aldým çok met etti yakýn arkadaþýmdýr umarým dediði kadar vardýr ii dostluklar kurarýz inþ. Saygýlar.
Bu siteyi Gençosman dan aldým çok met etti yakýn arkadaþýmdýr umarým dediði kadar vardýr ii dostluklar kurarýz inþ. Saygýlar.
Sevgili gökhan keskin aramýza hoþgeldin, gençosman sýnavlarýndan dolayý pek göremiyoruz, ama sen onun yerini doldurursun inþallah)
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
selamün aleyküm insan yakýn olduðu þeyin kýymetini bilemiyor ne yazýk ki, uzak kalýnca o kýymetsizgibi gözüken þey öyle bir kýymetli oluyorki fotoðraflarýný görmek bile mutluluk veriyor. Nizip imizin kýymetinibilelim baþka Nizip var mý? ben bu sitede yeniyim o yüzden kimse tanýmaz ben istanbuldan ergün allaha emanet olun
iyidirf kardeþ piþman olmassýn benden söylemnesi
BENÝ HEP KAVGALARIMDAN BÝLDÝLER... YARIM BIRAKTIGIM OKUL ,
BÝR BÝR TEMBEHLEYEN ANAM, SEVDÝGÝM KIZ, SEVGÝDÝMÝ BÝLMEYEN KIZ.
hoþgeldin gökhan...umarým sende osman gibi aþýrý fener fanatiði deðilsindir...))
Ben osmanýn tersine antifbliyim
kardeþim benim sende bizdensin demek seninle çok iyi anlaþcaz desene))
HEHE SALDIRAY ABÝ ONU FB LÝ YAPCAM ELÝMDEN KURTULAMASSIN HAFTAYA NET ALIYORUZ YIKACAM SÝTEYÝ ONDAN ÖNCE SENÝ HHHEHEHEHE
hani siz de öyle bi þey yoktu...fenerli olunmaz fenerli doðulur diyordunuz noldu?þimdi de fenerli yapcam diyosun...))
hþg sefalar getirdin.
BENÝ HEP KAVGALARIMDAN BÝLDÝLER... YARIM BIRAKTIGIM OKUL ,
BÝR BÝR TEMBEHLEYEN ANAM, SEVDÝGÝM KIZ, SEVGÝDÝMÝ BÝLMEYEN KIZ.
merhaba Nizipliler
Nizipli olmak ayrýcalýktýr
slm Nizip.com
a.s hoþgeldiniz...
slm arkadaþlar ýyý bayanlarýn sayýsý artmaya basladý herkese slm
ozgül