Sayýn Derviþ DÖRTBUDAK! ; Siz gerçekten deðerli ve takdir edilecek bir insansýnýz. Bence kýlýçbalýðý yazýlarýnda kesinlikle ard niyetli bir beyanda bulunmak istemedi. Sayýn Seyit Ahmet hocama gelince; Zaten onu da herkes azçok tanýyor ve nekadar iyi bir insan olduðunu biliyor.
Sadece benim deðerli dostum, Ahmet AKSOY herzamanki gibi biraz aksilik halindeyken yazý yazmýþ ve ortam ýsýnmýþ. Birilerinin Dernek hakkýnda bilgi edinmek istemesi kadar doðal biþey olamaz. Ben bizzat ve þahsen kendi kulaklarýmla þahit oldum bazý konuþmalara ve onun için sizlerin ne kadar þeffaf olduðunuzun size sorun yaratacaðýný zannetmeniz yersiz. Siz böyle kalmaya devam edin. Fakat eðer insanlar bir yere yardým etmek veya baðýþta bulunmak istiyorlarsa muhakkak orada görev alan kiþileri göz önüne alýrlar. Buna hak vereceðinize inanýyorum.
Bence þimdi, bu siteye katýlanlar þunu yapsýnlar ; Derneðin yaptýðý iyi çalýþmalarý buraya yazsýnlar. Kim neye þahit olmuþsa onu yazsýn. Þimdi sizin iyi yönlerinizin ne kadar çok olduðunu ortaya koyma zamaný!
Edited by - Andy Garcia on 25.02.2007 20:40:06