Zeten ben senden korkuyorum, öyle veya böyle uçacaksýn.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
bu güzel dayanýþmanýzý büyük bir hayranlýkla takip ediyorum . nizipliyede bu yakýþýr. istanbulda olmak vardý yemeðe katýlýp tanýþmak vardý. yiyenlere afiyet olsunselamlar.
Nizip'in meþhur bir ata sözü vardýr sen biliyormusun.Ýt iti ýsýrýrmýþ kuyruðuna geldimi bizim it dermiþ, takýlma oraya.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
son iki maça katýlamadým...2-0 yenik durumdayým.uzatmalarda telefi ederiz inþaallah...güzel bir buluþma olmuþ...çok hoþnut oldum...
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Tebrikler sevgili osman ,çok özlediðim yeþil nizibimizin güzel insanlarýný biraraya getirdiðin için en içten duygularýmla kutluyorum seni...daha nice büyük birliktelikler diliyorum...ihsan aðcan
ihsan
Ýhsan kardeþim sitemize daha da katýlýmcý olursanýz bu etkinliklerden haberiniz olur, sizleride aramýzda görmek isteriz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
sað olsun sevgili osman bey kardeþim israrla davet etti,ama baþka proðramým olduðundan dolayý aranýzda olamadým sizleri,muhabbetlerinizi izlemeye çalýþýyorum,gýpta ediyorum...allah muhabbetlerinizi arttýrsýn,,,birlikteliklerimiz doðup büyüdüðümüz,o na çok þeyler borçlu olduðumuz,(sanayiisi ile ,dünyanýn çok az yerinde olan tarým ürünleri ile ,çok eskiye dayanan köklü ticari geleneði ile her zaman gurur ve onur duyduðumuz ama maalesef hakettiði yerde olamayan...!!!) yeþil nizibimize artý deðerler katmasýný diliyorum...
aranýzda olmaktan da her zaman gurur duyup,beraber olacaðýz inþaalah,bir baþka etkinliklerinizde... selam ve saygýlarýmla ihsan aðcan
ihsan