** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
bir mani olmazsa cumartesi günü arazide olacaðýz.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
inþallah musa hocam.hep birlikte olacaðýz inþallah
bu arada seyitahmet hocam kendi okulunda öðrencileriden gelmek isteyenler için duyuruda bulunacak, isterseniz sizde okulunuzdaki öðrencileri davet edebilirsiniz. gitmek isteyenler cumartesi günü yüksek okulun bahçesine gelebilirler.hareket oradan olacak.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
bende Nizipte olup aðaç dikmeye katýlmak isterdim.iþim dolayýsýyla gelemeyeceðim.
BÝR ULUSUN UYGARLIK DÜZEYÝ,ÜZERÝNDE YAÞADIÐI TOPRAKLARI AÐAÇLANDIRMASIYLA ÖLÇÜLÜR.
EVÝN EÞÝÐÝ, ÇOCUGUN BEÞÝÐÝ AÐAÇTANDIR.
Ýstanbul da yaþayan Nizipliler adýna fidan dikerseniz bizleri memnun edersiniz
Çetin YILDIZ
ÞÝÞLÝ KAYMAKAMLIÐI
SOSYAL YARDIMLAÞMA VE DAYANIÞMA
VAKFI MÜDÜRÜ
iþallah havalar güzel olurda býr aksýlýk cýkmaz baksana yagmur havasý var yýne zannedersem hafta sonunu beklýyor gali ba siz ne dersýnýz yanýlýyormuyum?
beni davet etcekmisiniz
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
Ýlçenin her tarafýndan fidan yaðýyor. Ýnsanlarýn dikim için istekli olmalarýda sevindirici. Ýnþaallah yarýn yaðmur gibi fidan dikeceðiz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
sevgili arkadaþlar,deðerli derviþ bey ve admin,
konya,antlaya,muðla,aydýn,izmir,afyon ve uþak ta ki iþim dolayý sý ile aranýzda olamayacam,inanýn kalbim ve yöreðim sizinle beraberdir.herkese buralardan sevgiler sunuyorum.kolay gelsin.
hepinizi kutluyorum diyecek söz yok herkes herþeyi söylemiþ tebrikler.Antep te olduðumdan fýrsat bulurmuyum bilmem Ama kalbim sizlerle
sayýn aksoy proje baþlatan derviþ beyvesizsiniz ama dikim günü gelmiþ çatmýþ aramýzda yoksunuz oldumu þimdi sayýn AKSOY.....bu eglence ve zevkli gececek býr ortamda sizlerýde aramýzda görmek bize mutluluk verýrdi saygýlarýmla.....
öncelikle böyle toplumsal birlikteliði gerçekleþtirdiðiniz için herkese öncelikle tþk ederim.Yarýn ben bu güzel davete tüm ekibimiz ve 50 fidan da getirip bir nevi katký saðlamýþ olcaðýz
saolasýn ömer kýsa kardeþ minnetter kalýrýz beklerýz ..
Yarýn Yüksekokul bahçesinde 8.30 da toplanýyoruz.
Tüm Niziplileri bekliyoruz.
HAYDÝ BÝR FÝDAN DA SEN DÝK..........
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.