Kardeþ bu konuyu 28.10.2006 tarihinde açmýþým yani bir yýl olmuþ. Eleþtirmeden önce tarihe baksaydýn böyle mahcup duruma düþmezdin,neyse canýn saðolsun.![]()
Kardeþ bu konuyu 28.10.2006 tarihinde açmýþým yani bir yýl olmuþ. Eleþtirmeden önce tarihe baksaydýn böyle mahcup duruma düþmezdin,neyse canýn saðolsun.![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
MAHÇUPLUK FALAN YOK ABÝ BANA HER ZAMAN MAÝLLER GELÝYOR OSMANLI PARKININ SON HALÝ YANÝ SÜREKLÝ BÖYLE AYNI MAÝLLER GELÝNCE DEDÝMKÝ NÝZÝPTE YAPILAN BU PARKTAN BAÞKA BÝÞEY YOKMU HABÝRE BU PARKIN REKLAMINI YAPIP DURUYORLAR.TAMAM BENDE GURBETTEYÝM MEMLEKETÝMDE YAPILAN DEÐÝÞÝKLÝKLERÝ VE GÜZELLÝKLERÝ GÖRMEK ÝSTERÝM AMA HEP AYNI PARKI GÖRMEKTE ÝSTEMÝYORUM YANÝ MESELA GENEL OLARAK NÝZÝPE YAPILAN ÞEYLER KARE KARE SLAYT ÞEKÝLDE GÖSTERÝLSE DAHA MAKBULE GEÇER.ABÝ YANLIÞ ANLAMAYIN BEN SÝZE BUNLARI SÖYLEDÝÐÝNDE SANKÝ SÝZÝN ÝÞÝNÝZÝ SÝZE ÖÐRETÝYORMUÞUM GÝBÝ ANLAÞILABÝLÝR AMA SAKIN ÖYLE BÝÞEY DÜÞÜNMEYÝN BEN SADECE ÝÇÝMDEN GELEN DÜÞÜNCELERÝ SÝZÝNLE PAYLAÞMAK ÝSTEDÝM AYRIYETEN YAZILARIMINDA SÝZE KARÞI BÝ HATAM OLDUYSA AF EDÝN.KENDÝNÝZE ÝYÝ BAKIN ALLAHA EMANET OLUN.
memo kardeþ, konuda yanlýþ anlaþýlma var, orhan abinin dediði gibi bu konu geçen sene açýldý ve parkýn ilk resimleri yayýnlandý, fakat sanýrým siz bu konuya mesaj yazarak otomatik abone oldunuz ve diðer üyeler tarafýndan da bir yorum yazýldýðýnda size mail geliyor...yani size gelen mail baþka bir üyenin bu konuya mesaj yazdýðýný bilgisini veriyor. umarým açýklayabilmiþimdir...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Bak Ýbrahim gerekli izahatý yapmýþ. Hadi öptüm seni Allaha emanet ol.![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
allahýna kuban ben dino