alýntý:
"quote" metal demiþki:
Bu arada hocama aman dikkat et demekten baþka çarem kalmýyor ...
http://www.smileycentral.com/sig.jsp?pc=ZSzeb096&pp=ZSYYYYYYYYTR
Ba BA BA
Neye dikkat edim metal.
alýntý:
"quote" metal demiþki:
Bu arada hocama aman dikkat et demekten baþka çarem kalmýyor ...
http://www.smileycentral.com/sig.jsp?pc=ZSzeb096&pp=ZSYYYYYYYYTR
Ba BA BA
Neye dikkat edim metal.
alýntý:
"quote" kkasim demiþki:
Prospektüsünde yan etki olarak belirtmiþlerdi, baðýmlýlýk yapar, uykusuzluk baþgösterebilir, gözlerde yanma ve kýzarýklýk yapar, doz aþýmý halinde kýlýbýklýða sebeb olur, kafa kol ve omuz bölgelerinde travma þeklinde etki gösterebilir, klinik deneylerde bu yan etkilere karþý henüz engelleyici tedbirler geliþtirilmemiþ olmakla beraber evli erkeklerin doz aþýmýna özellikle dikkat etmeleri, kullanma esnasýnda metal'e görünmemeleri ve beklenmeyen bir etki gözlendiðinde admin'e müracaat etmeleri önerilir.
reçetesiz satýlmasýna raðmen, admin kontrolünde kullanýlmalýdýr.
Nizip.comforum ve ilaç san. ...þti.
Buna dikkat et dedim hocam
aman haaa bak gözüm arkada kalmasýn...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Metalime bak ya.
Biz rüþdümüzü ispatlamýþ erkeklerdeniz evelallah.
saat 4.00
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="1" width="100%" <tbody <tr class="tCellAlt1" <td align="center" valign="middle" kkasim</td <td align="center" valign="middle" Forumdaki konuyu inceliyor
ÞEYTAN BU KÝTABA ÇOK KIZACAK</td <td width="100" align="center" valign="middle" 1 Saat 48 Dakika</td </tr <tr class="tCellAlt2" <td align="center" valign="middle" Ý.H.Er.</td <td align="center" valign="middle" Forumdaki konuyu inceliyor
ÞEYTAN BU KÝTABA ÇOK KIZACAK</td <td width="100" align="center" valign="middle" 51 Dakika</td </tr <tr class="tCellAlt1" <td align="center" valign="middle" pala</td <td align="center" valign="middle" Forumdaki konuyu inceliyor
Sitenin gece kuþlarý</td <td width="100" align="center" valign="middle" 49 Dakika</td </tr <tr class="tCellAlt2" <td align="center" valign="middle" metal</td <td align="center" valign="middle" Forumdaki konuyu inceliyor
Nizip Tarihi Kitabý 1973</td <td width="100" align="center" valign="middle" 24 Dakika</td </tr <tr class="tCellAlt1" <td align="center" valign="middle" sade_be</td <td align="center" valign="middle" Ýnceliyor
Aktif Konular</td <td width="100" align="center" valign="middle" 5 Dakika</td </tr <tr class="tCellAlt2" <td align="center" valign="middle" muratkýlýç</td <td align="center" valign="middle" Forumdaki konuyu inceliyor
ÞEYTAN BU KÝTABA ÇOK KIZACAK</td <td width="100" align="center" valign="middle" 6 Dakika</td </tr </tbody </table .
<div class="spThemeBlock1_tl"
<div class="spThemeBlock1_tc"
<h4 Aktif Kullanýcýlar</h4
</div
</div
<div class="spThemeBlock1_ml" id="t2" style="DISPLAY: block"
<div class="spThemeBlock1_mr"
<div class="spThemeBlock1_content"
<table cellspacing="0" cellpadding="1" width="100%" border="0"
<tbody
<tr
<td class="tSubTitle" valign="top" nowrap="nowrap" align="center" Kul.Adý</td
<td class="tSubTitle" valign="top" nowrap="nowrap" align="center" Son Hareketi</td
<td class="tSubTitle" valign="top" nowrap="nowrap" align="center" Giriþ Zamaný</td
</tr
<tr class="tCellAlt1"
<td valign="middle" align="center" pala</td
<td valign="middle" align="center" Ýnceliyor
Forum</td
<td valign="middle" nowrap="nowrap" align="center" width="100" 44 Dakika</td
</tr
</tbody
</table
</div
</div
</div
.
.
.
saat : 01.50.
sen saðol metal, taþfýrýnlýk senin ardýndan ........ bilmem ki nasýl söylesem iþte biraz rahatsýzlandý hastanaye falan kaldýrdýlar, bir ara yoðun bakýma da almýþlar biz haberi geç saatte aldýk... .
senin adýna üzgünüz;.
aslýnda bizde üzgünüz ama dünya iþte..!.
TAÞFIRINLAR ULTRA LÝGHT OLMUÞLAR.
temennimiz senin de ayný yolda adýmlar atarak arkadaþlarýna katýlman ve onlarý yanlýz býrakmamandýr, .
Ne demiþler hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için..
Sana kolay gelsin, gerçi[u] hocam</u bu konuda sana yardýmcý olacaktýr..
alýntý:
"quote" metal demiþki:
alýntý:
"quote" kkasim demiþki:
Prospektüsünde yan etki olarak belirtmiþlerdi, baðýmlýlýk yapar, uykusuzluk baþgösterebilir, gözlerde yanma ve kýzarýklýk yapar, doz aþýmý halinde kýlýbýklýða sebeb olur, kafa kol ve omuz bölgelerinde travma þeklinde etki gösterebilir, klinik deneylerde bu yan etkilere karþý henüz engelleyici tedbirler geliþtirilmemiþ olmakla beraber evli erkeklerin doz aþýmýna özellikle dikkat etmeleri, kullanma esnasýnda metal’e görünmemeleri ve beklenmeyen bir etki gözlendiðinde admin’e müracaat etmeleri önerilir.
reçetesiz satýlmasýna raðmen, admin kontrolünde kullanýlmalýdýr.
Nizip.comforum ve ilaç san. ...þti.
Buna dikkat et dedim hocam
aman haaa bak gözüm arkada kalmasýn...
.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
http://alibey2727.sitemynet.com/aktif_kullan_c_[/IMG] .
Ýþte 02:30 sýralarý yakalanan gece kuþlarý...
Ama dipnot olarak þunuda belirteyim nedense saat 01:00 sýralarý dahada hareketliydi... (isimleri delil yakalayamadýgýmýz için acýklayamýyoruz).
Eyvallah !!!
O günleri göreydim de varsýn kýlýbýk olaydým... Ooooooff....! Ooooooff....!
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
http://h1078086.serverkompetenz.net/070213/yM6_Basliksizx1_kopya.jpg[/IMG]
ADMÝN
ÝH.ER
METAL
HUZEYFE
KEMAL
K.KASIM.
tarih: 13 kasým 2006 saat:01:13..... (yani gece yarýsý).
Hani diyorum hafta sonu olsaydý eeeehhh.... Tamam... Hafta baþýndayýz....Hade bakem gidin uyuyun... Yarýn iþ var güç var.....
Huzi benim adým niye yok.
kýrýldým siye)).
Gece yarýlarýna kadar çalýþtýran hocalar utansýn. Zaten Tayfun Hocadan referans istedim, mýrýn kýrýn etti. Yoðunmuþ, italyaya gidecekmiþ. Yahu kardeþim otursan yarým saatte yazarsýn. Varya bu bizim hocalar yabancýlara kurban olsunlar. Avusturyadaki ve Almanyadaki hocama söyleyince adamlar ayný gün yazýp gönderiyorlar. Bizim burdaki hocalar da artislik yapýyorlar. Ah ulan ah dertlendim yine..