basak super olmus son sýýrler
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
istanbul güzel þehir tarih boyunca tüm milletlerin ele geçirmek için türlü entrikalar düzenledikleri birçok medeniyetin bir araya toplandýgý sevgili peygamberimizin bizlere müjdeledigi muhteþem ÝSTANBUL.
Konu mehmet gül tarafýndan (24.06.07 Saat 07:20 ) deðiþtirilmiþtir.
Aaaah ah memleketim benim,taþýný topraðýný hiç birþeye deðiþmem...
Bazen mutlu olmayý hakedersin ya, iþte o yüzden mutluyum ..
herkesin memleketi kendine güzelll arkadaþýmm....istanbul tarihi deðerleri ve doðal güzellikleriyle gerçekten eþi benzeri yok ama bunu deðerlendirene tabii.güzelliklerinin tadýna varmak lazým....
doðru sölüyorsun tabi MurNes abi, deðerini kýymetini bilmesek inan bu kadar sevmeyiz....
acabaaaaaaaaaa....
kesinlikle, sende Nizip'i seviyorsundur. Bence geliþmesi için elinden gelen herþeyi yaparsýn..
nede olsa memleketin, bu böyle biþey abiciiiiimmmmm
bak küçük kardeþimmm senin istanbulun farkýna varmýþlýðýn kadar benim unutmuþluðum var..orada yaþýyosan eðer sadece hareketli renkli yaþamý deðil kültürel olarakta biþiler yaþa...
ben hareket ve renkli yaþama dair hiç biþey yaþamýyorum burda eðer yaþasaydým Nizipteki öðrencilik hayatýmda çok konuþulurdum. Ama okula gidip kitap kurdu lakaplý öðrenci kim diye sorarsan beni söyleyeceklerdir. kültürel olarakta bi çok tatrtýþmaya girmiþ insaným, KÝÞÝLER TANINMADAN YORUM YAPILMAMALI MURNES ABÝÝÝÝ![]()
küçük kardeþim ben seni yargýlamadýmki neden üzerine aldýn anlamadým...herþey okumakla bitmiyoo.her istediðin konuda ve her platformda tartýþmaya açýk bi insaným..aldýðým eðitime ve kiþiliðime de sonuna kadar güvenirim.tabii tartýþmayý iyi ayýrt etmek ve bilmek lazým küçükkkkkkkkkkk