Dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....?
Dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....?
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
HUZEYFE ABI PEKI BU YENI UYE OLANLAR NE ONLARIDA SOYLESENE ORNEGIN BEN?
Dur hele daha naptýn hele mesaj sayýn 300 ü bulsun ondan sonra....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
waaaaaaaay zuhal noli mercmegi verdinizmi firina kiiiz huzi sende az delsin ha önce kiza takilin sonarada birakinmi ne bu ne is öyle .
( en ayran gönüllüsü bu sitede)= Huzeyfe.
( huzeyfeyi begenen ve özliyen tek kiz bu sitede ) = zuhal.
HAHAHA HUZEYFENIN KISMETI ACILDI YAKINDA DÜGÜN YAPARIZ SITENIN ILK GELINI VE DAMADI OLARAK ISTE KUEYFE VE ZUHAL KARSINIZDA LILILILILILI![]()
![]()
![]()
.
tamam huzeyfe surada msj sayýmýzýn 300 olmasýna ne kaldý ký?.
Yanlýz alibeyy hakkýnda en milliyetçi demiþsin dogru.Ama en derbeder grubunada alman lazým diye düsünüyorum...............
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
huzeyfe sen ne diyisen lo kim raydan cikti siz cok acik veriniz birbirinizin aranizda bise oldugunu bunu anlamayan varsa ben ne diyimki mesela ben cabuk anladim cünki zuhal kendini ele verdi beni unuttunmu ne diyo ya sana o yönden ama utanmayin ya burda yabanci yok hahaha
Oooohaaa, cüs yaaani huzocuk, sonu da gelirmissss...
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
Amin diyelim bari))
ooo ne olmuþ böyle görmiyeli... Valla helinn girdigin yeri bataklýk yapýp cýkýyorsun ha, valla helal olsun insanlarýn söyleyemediklerini sen suratlarýna vuruyorsun... Bak helin ablasý vurma cocuklarýn yüze bak utandýlar
.
Kont kardaþ sen ne demiþsin yav, derbederden kastýn ne acaba? Bak hüzeyfecim yorumunu yapmýþ zaten yoksa hüzeyfeye itirazýnmý var bak ucar ha... Senin hakkýnda ben hüzeyfeye bilgi veririm... ( yandýn oglum).
Eyvallah !!!