hop hopppp candyyyye laf yokkk karsinde beni bulursun haberin olsun fevziiii
kiz beni koruyo bende canim ark koruyom![]()
hop hopppp candyyyye laf yokkk karsinde beni bulursun haberin olsun fevziiii
kiz beni koruyo bende canim ark koruyom![]()
sen nerden çýktýn ne tez yetiþtinnnnn abooooooooo sizin elinize su dökülmezzz allahýmaaa ben dedim acý candy i çekiþtirekkk DAYANIÞMA iþteeeeeeeee![]()
kiskandinmiiiiiiii tabi DAYANISMA var ne sandin
sen memo bize derken iyi demi![]()
ben yokken beni çekiþtirmek haa hiç yakýþtýramadaým sana fewzi abi çok ayýp warya bide bana diosun çenesi düþük die bide iftira atýosun ha ben yookken arkamdan beni çekkiþtir snr benim adýmý çýkart çenesi düþük die...hem tabikide dayanýþma war bu arada saide ark merak etme arkandayým bana ne derlerse cewaplarý hazýr![]()
yine gece ,yine hüzün we yine biliyor musun??
içinde sen olunca hüzünde güzell!!
ne oluyo bakim orada ne oluya yani fevzi tek diye niye sýkýþtýrýyonuz söleyin bakim
allahýna kurban kardeþimmmm![]()
walla öle oluyo ghost bi sen yoksun uzun zamandýr neyse geldýn ya önemli olan da o
walla öle olduk ghost ama sýmdý ýyý gýbý gorunuypruz akþama ne olur artýk kýmse býlmez![]()
ya kusra bakmayýn ama bölünmekden delde iþte bana laf söylenince bana bi laf dokununca dayanamýomama memet abi sen þu gözlüklerinin dercesini yükselt bence çünkü biz orda en baþda sana yazdýk büssürü þeyi hatta ben adýný bile söledim kaçdefa ii oku weya dereceleirni yükselt:
fewziyide tek bulmadýk asýl siz ilk baþda saideyi tek buldunuzda ikiniz birden kzýýn üstüne gittiniz
![]()
yine gece ,yine hüzün we yine biliyor musun??
içinde sen olunca hüzünde güzell!!