öylede zaten 1 haftadýr msnde beni 3 arkadaþ fenerli yapmaya çalýþýtyolar bunlarýn en baþýndada zaten nizipli mehmet warama olsun ogenede onlarýn inadýnada olsa asla takým deiþtirmiyecemm...
öylede zaten 1 haftadýr msnde beni 3 arkadaþ fenerli yapmaya çalýþýtyolar bunlarýn en baþýndada zaten nizipli mehmet warama olsun ogenede onlarýn inadýnada olsa asla takým deiþtirmiyecemm...
Bizamanlar Fenerbahçeye Aity Resimlerde Açilmiþti Lütfen Resimlerinizi Oraya Tin Sayin Mustafa Kanal Ve Nizipli_mehmet Buranin Ahengini Korumak Bize Düþer Ama Sihrini Bozmak Size Düþüyor Galiba çok Hoþunuza Gidiyorsa Galatasaraylilar Içinde Bulunmak Buyrun Bizim Kapimiz Herkese Açik Sizde Cimbom þerefine Ulaþin..
Yoksada Gereksiz Resimlerinizin Bu Sayfada Gereði Yok
Arkadaslar Galatasarayýmýz Fenerden daha iyi takým.Lincoln,Ayhan,Lindereth gibi yýldýzlarýmýzýn olmamasýna karsýn yine de iyi mücadele ettiler.Þahsen be yenildigimize deðil genc arkadslarýmýzýn emeklerine üzüldüm.Yine de takýmýmýz süper ORKUN'da süper....
orkun akþam sahane oynadý sabri nin son sutu gol olsaydý süper olurdu volkan da iyi cýkardý
yorumlarýmýzý buraya yapalým týklayýn
Made Ýn NizipLi
Kýzmak yok arkadaþlar; bizde tarihde size 7-0 yenilmiþiz ama, ne yazýkki wep sayfalarýnda bulamadým resim, yoksa atacaktým siteye paylaþacaktým sizlerle.Büyük dedemede sordum oda hatýrlamýyormuþ.Varsa sizde 7-0' ýn resimleri paylaþýn.Ben olanlarý paylaþýyorum, olsa onuda paylaþacam, ama yok iþte, olsa dükkan sizin![]()
Konu Mustafa KANAL tarafýndan (09.12.07 Saat 16:34 ) deðiþtirilmiþtir.
bunu daha önceden kendisine zaten bizde söylemiþdik ama kendisi hala buraya atmýþ o boþ resimleri ya siz bu konunun güzelliðini iyice daðýtýyolar iþe yaramaz bi fener konusu açýp onun içine atsýnlar resimlerini
cumaali abim resimler süper ellerine saðlýk
Made Ýn NizipLi
Birde Kadýköydeki cimbom resimlerini atsanýz diyorum.
Aslan bulamazsanýz KEDÝ de olur....
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Fener resmi deðil kadýköydeki Cimbomun hali. bende cimbomluyum unutma...
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com