Selam Bende Ulukiþla Myo Nunda Bahçe Ziraati Bölümünde Okuyorum Adim Aliavci
Selam Bende Ulukiþla Myo Nunda Bahçe Ziraati Bölümünde Okuyorum Adim Aliavci
selam arkadaþlar bende nigde üniversitesi ulukýþla myo bahçe ziraatý bölümünde okuyorum orda buluna nnizipli arkadaþlarýma yardým da bulunmaktan mutluluk duyarým herkese iyi bayramla r.ALÝ AVCI
arkadaþlar ben anadolu üniversitesi eczacýlýk fakültesinde okuyorum..eðer buraya gelip de sýkýntý yaþayan olursa bana ulaþsýn elimizin yettiðince yardýmcý olurum...e mailim : muhsinayar@hotmail.com
Bende Gaziantep Universitesi Beden Egitmi 2. Sinif ögrencisiyim Saygilar
Ben fatih ....Sakarya üniversitesi Bilgisayar öðretmenliði 4.sýnýf öðrencisiyim..Buraya gelen arkadaþlara her türlü yardýmý yapmaya hazýrým..Hoþçakalýn
ben yüzüncüyýl üniv matematik 2. sýnýf burada okuyan var sa tanýþabiliriz.............2.blok 213
arkadaþlar merhaba ben murat selcuk üniversitesi konyada okuyorum okuyan varsa eger kirginim_kadere@hotmail.com adresine bekliyorum baþarýlar..
![]()
selam arkadaþlar çukurova týptan ömer faruk kýlýçparlar orayý kazananlara her türlü yardýma hazýrým e mail adreslerim of_kilicparlar@hotmail.com ve gevencelifk@mynet.com görüþmek üzere sizi bekliyor olacaðým
slm ben kafkas üni matematikteyim
halaf27@hotmail.com
Konu halaf tarafýndan (07.12.07 Saat 18:24 ) deðiþtirilmiþtir.
halaf çalýþkan
Ben Hüseyin Ataoðlu Gaziantep üniversitesi Radyo Televizyon Yayimciliði Mezunuyum. Bu Bölümü Okumak Isteyen Arkadaþlara Yardimci Olabilirim.
(Arkadaþlar ben mezun oldum.) Atatürk üni.den sonra askeri okulu bitirdim ama þuan AÖF Kamu Yönetiminde okuyorum bu üçünden gelecek sorulara ELÝMDEN GELDÝÐÝ KADAR YARDIMCI OLMAYA çalýþýrým
Konu NÝZÝPLÝ_ASKER tarafýndan (05.07.08 Saat 16:00 ) deðiþtirilmiþtir.
slm arkadaslar ben de konya selcuk uvn ýlgýn m.y.o okuyorum gelecek olan arkadaslara yardýmcý oluyorum özel atsýnlar yeter ya da konya ya gezmeye gelecek arkadslara da yardýmcý olurum ?
ankarada okuyan arkadaþlarla tanýþmak isterim mesajlarýnýz bekliyorum