bence bu festival için yerel bas?n da destek vermeli. örnegin nrt bu i? için biraz çaba sarfetmeli. bir de onlarla konu?mal?s?n?z derim..
Allah'a emanet olun.
bence bu festival için yerel bas?n da destek vermeli. örnegin nrt bu i? için biraz çaba sarfetmeli. bir de onlarla konu?mal?s?n?z derim..
Allah'a emanet olun.
<h1 Her?eyden Önce Bilgi
Bence Festival yerine seminerler düzenleyip tüm çevre kasaba ve köylüleri davet edip
f?st?kc?l?k f?st?kc?l???n gerektirdiklerini ve f?st??? tabam kurdundan kurtarma dersleri verilip f?st?kc?l??a özendirme programlar? yap?lsa daha tutarl? olur çünkü halk f?st?ktan so?umak üzere kurt yüzünden yak?nda f?st?kda kalmayacak insanlar zeytine döndü daha makül oldu?unu dü?ünüyorlar halk aras?nda söylenti FISTIK ZENG?N ??? B?Z?MG?B?LER BAKIMINDAN U?RA?AMAZ bu dü?ünce beyinlerden silinmeliki f?st?kc?l?k ilerlesin </h1
Sayýn babayiðit bey,
(dikkat ederseniz size sayýn ve bey diye hitap etmekteyim ayrýcada þunu da belirtmemde fayda oldugunu düþünüyorum ''babayigit'' ismini kullanmýþssýn çok güzel fakat bunlarý taþýmak ve taþýyabilmek çokmu çok önemli, zor ve aðýrdýr.)
Gelelim konuya bizler bir fikir ve acaba bir fayda saðlayabirlirmiyiz ve de bir öneri sunmak istedik. Bu böyle
olacak ve bunu böyle yapacaksýnýz demedik ki senin örneklerle sunduklarýný bizde biliyoruz ama birazda
gözlüklerinizi lütfen cýkartarak bakýnýz o zaman ne oldugunu ve ne demek istedigimizi anlarsýnýz.
Siz hemen bizi astýnýz ve kestiniz biraz mantýklý ve sakin eleþtiri yapýn bizde bir hata yapmýþ olabiliriz ama
böyle bir yaklaþýmda bulunulmaz bu nedenle sizi kýnýyorum. Sayýn Adminin dedigi gibi senin önerilerini
görelim haydi buyrun ama halen sizden bir ses ve fikir yoktur. Býrakýn bu düþünceleri lütfen birþeyler
yapmak isteyenlere de mani olmayýn ve insanlarýn canlarýný sýkmayýn. SÝZÝ BEKLÝYORUZ VE LÜTFEN BÝZÝ
ÞAÞIRTIN DAHÝ FÝKÝRLERÝNÝZÝ BEKLÝYORUZ.
.
OKUNU ATTIMI ÖLÜM, SIPERLER BOSUNA; O SATAFATLI YASAM VE PARA BOSUNA; GÖRDÜK BÜTÜN INSANLARIN IÇ YÜZÜNÜ, TEK GÜZEL SEY IYILIK,BASKA DÜSLER BOSUNA.
Bakýn yankee sat beyefendi;
O cevabý iyi okursanýz her cümleye neredeyse "ben kendimi de katarak söylüyorum" diye baþladýðýmý görürsünüz. Ki sahiden de öyledir. ben kendimi de katarak eleþtiriyorum. Benim dediðim çok nettir beyler; bu bir festival olacaksa, daha yaratýcý bir taslak çýkarmak gerektiðini söylüyorum. Benim söylediklerimi ciddiye almak zorunda da deðilsiniz. Ayrýca ben eleþtiri de bulunacaksam, bir baþka festivalþekli önermek zorunda mýyým? Hayýr deðilim. Ya altýna girin taþýn ve kafa patlatýp iyi bir þey yapýn, ya da sahidenbýrakýn. BU kadar. Dostlar alýþveriþte görsün eyyamýný býrakýn artýk. Býrakýn. Öyle sen daha iyisini yap o zaman çocukluðu ile konuþmayýn. Lütfen. Siz bir festival yapýp Nizip ekonomisini uçuracaksýnýz. Ekonomi tavan yapacak. Nizipin ismini dünya duyacak. Benim gibi küçük kafalarla uðraþmayýn.
Sayýn yankee sat beyfendi, ben sizin önerdiðiniz taslaðýn iþe yaramayacaðýný söylüyorum. Ve karþýsýna da bir þey önermiyorum. Budur. Bence bir saçma taslak önerisidir o kadar. Ama sizle ve kimseyle husumet yaratmak gibi bir de amacýnyoktur. Lütfen bunu
iyi anlayýn. Selamlar. Esen kalýn...
"dikkat ederseniz size sayýn ve bey diye hitap etmekteyim ayrýcada þunu da belirtmemde fayda oldugunu düþünüyorum 'babayigit' ismini kullanmýþssýn çok güzel fakat bunlarý taþýmak ve taþýyabilmek çokmu çok önemli, zor ve aðýrdýr."
Burda demeye çalýþtýðýnýz her neyse kabul etmiyorum ve kötü laf sahibine aittir diyorum. Benim neyi taþýyabildiðim ya da taþýyamadýðým kimsenin haddi deðildir. Lütfen herkes kendine gelsin. Ben sadce sizin "taslaðýnýza" elþtiride bulundum size deðil. Bu cümleyi aynen iade ediyorum size. Kötü laf sahibine aittir...
Hakan abi gercekden önemli bir konutya temas etdiniz.
Gerceklden Nizip ile bütünleþmiþ olan fýstýgýmýza niye sahip cýkmýyoruz anlayamadým.
Hep derler Nizip için neyapalým, iþte siyasetcilerimize kendilerini göstermeleri için bir fýrsat.
Onlarý oraya laf salatasý yapsýn diye koymadýk bu günlerde iþe yarasýnlar diye sectik.
Kos koca Antep Fýstýgý neredeyse Urfa fýstýgý dýye anýlmaya baþladý biz hala uyuyoruz.
Her türlü imkanýmýz varken kayideye deger fýstýk halimizde bir festival niye yapýlamasýn.
Hatýrladýgýn kadrýsýyla daha önce yapýlmýþtý ve cokda güzel olmuþtu.
Sayýn bakanýmýz orda burda denize girecegine bir fýstýk reklamýnda oynaya bilir.
olmaz diyenler vardýrda soruyorum niye olmasýn''her þey milletimiz için'' derler...
(Mehmet KARABACAK)
Eyvallah !!!
GÜZEL DÜÞÜNCE BENCE FESTÝVALLERDÝR MEMLEKETÝ,KÜLTÜRÜ,YAÞAMI TANITAN...
TARÝH BELÝRLENÝP ÇALIÞMALARA BAÞLANA BÝLÝR.FOTOÐRAF ÇEKME BAZINDA YARDIM BAZINDA ÖÐRENCÝLERÝM VE KENDÝM YARDIMA HAZIRIZ...TABÝÝKÝ TARÝH ÖNEMLÝ..
FÝNANSMANINI BULUN
GERÝSÝ KOLAY
KAÇ PARALIK FESTÝVAL PLANLIYORSUNUZ????
FÝNANSMAN KAYNAÐINIZ HAZIRMI ????*
HER YIL DEVAMLI YAPABÝLECEKMÝSÝNÝZ ????
GELENEKSEL OLACAKMI ?????
PAMUK ELLER CEBE OLMALI
PARA VERME BAÞKA ÞEYE BENZEMEZ
PARA TOPLAMAK ÖYLE KOLAY DEÐÝLDÝR
KAPI KAPI GEZÝN ÖNCE SÝZÝN HERGÜN DOST OLANLAR SÝZE NELER DÝYECEK
BIRAKIN BU ÝÞLERÝ ÝÞÝNÝZ GUCUNUZMU YOK DÝYECEK ISRAR EDERSEN BÝR DAHA TLF NA ÇIKMAZ YOK DEDÝRTÝR VS VS
ERGENE AVRAT BOÞAMASI KOLAY
BU TÜR ÝÞLERÝN MATERYALÝST TOPLUMLARDA KAMU VEYA SEÇÝLMÝÞLER BAÞI ÇEKER
HER YERDE FESTÝVALLERÝ BELEDÝYELER VALÝLÝK VEYA KAYMAKAMLAR DÜZENLER
VATANDAÞ SADECE KATKIDA BULUNUR HÝZMET EDEREK-PARA VEREREK-ÜRÜN VEREREK-
VS VS ÞEYLERLE ÝÞÝ GUCU OLMAYANLAR BUNU YAPAR YAÞI 55- ÝN UZERÝNDE OLANLAR YAPAR -EKONOMÝK VE SOSYAL DOYMUÞ ÝNSANLAR BAÞI ÇEKER VS VS
ADMÝN
DEMÝÞKÝ NÝZÝPLÝLELERÝN NE ÖNÜNDEN GÝDÝLÝR NEDE ARKASINDAN
DOÐRU
YEÞÝL NÝZÝP FESTÝVALÝ ÝÇÝN EN ÝYÝ ZAMAN NE ZAMAN ?????
15 AGUSTOS-------15 EYLÜL OKULLAR KAPALI ÝKEN OLMALI ?????
SEVGÝLER
suat sabuncu
Para toplama iþine ilk olarak köpükçü abimden baþlayýn...
http://www.karpuz.com/msnsmiley/msnsmiley/msnsmiley%20(114)[/IMG]
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
BEN ÞU ANDA MALATYA''DA ÇALIÞIYORUM VE BURADA;
ARGUVAN:
Nüfus;10594-Türkü festivalý
YEÞÝLYURT:
Nüfus;11.998-Kiraz festivali
ARAPGÝR:
Nüfus;17.070-Bað bozumu þenlikleri
MALAYTA:
Nüfus;396.000-Kayýsý festivali(uluslararasý)
Malatya ve ilçelerinde bu tip festivaller yapýlmaktadýr. Ýlçelerin nüfus oranlarýný görünce insan Nizip''te neden festivaller yapýlmýyor diye kendine soruyor. Ama iþ sormakla kalmamalý faaliyete geçilmeli, Herkes üzerine düþeni yapsýn. Ýlçedekiler merkezde, Ýlçe dýþýnda olanlar bulunduklarý yerde Nizip ve Nizip kültürünü tanýtsýn, Ýþe buradan baþlayabiliriz.
Edited by - f.deliaslan on 12/05/2006 10:24:31
Nizip'te her yýl düzenli þekilde zeugma festivali yapýlacaktýr. Geçen yýl ilkini yaptýk,bu yýl ikincisini yapacaðýz.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
BAKIN ZATEN NÝZÝPTE BÝR ZEUGMA FESTÝVALÝ VARMIÞ
BÝZ DIÞARDAKÝLER HABERÝMÝZ YOK
KENDÝ KENDÝMÝZE GELÝN GUVE OLUYORUZ
AT USTUNDEN YONCA BÝÇÝYORMUÞUZ HABERÝMÝZ YOK SEVGÝLER
suat sabuncu
Festival ile ilgili bilgi verilmezse, Reklamý yapýlmazsakimin haberi olabilir ki?
sayýn babayiðit bey,
halen uslup ve tarzlarýnýzla beyefendiliginizi korumamakta ýsrar etmektesiniz. Anlattýklarýnýz
yorumlarýnýz kendinize göre dogru olabilir bu önerilerinizide açýklamakta özgürsünüz fakat
kimseye hakaret etme hakkýnýz yoktur ve bu hakký size kimsede veremez. Olabilir begenmeye bilirsiniz bu da normaldir ama sizin kimseye SAÇMALAMAYIN demeye hicmi
hic hakkýnýz yoktur. Bu durumda ince ve kibarca birbirimizi kýrmadan tabiki eleþtiriler
yapacagýz her konuda da hemfikir olmamamýz zaten mümkün degildir.
Bu konuda kendini katabilirsin fakat diger insanlarý asla katamazsýnýz. Dedigim gibi inceden eleþtirebilirsin.
''''Diyorsun ki bu festival olacaksa daha yaratýcý bir taslak çýkarmak gerekli diyorsun'''' dogru
diyorsun elbetteki öyle olmasý gerekli ama bunlar birer örnek herkes bir fikir verse bunlar
secilir ayýklanýr veya karma fikirlerden net birþeyler çýkartýlýr tabiki el elden üstündür, biz bir
taslak örnegi cizmeye calýstýk hemen bizi astýn ve kestin, olgun ve belirli konumlara gelmiþ
vede belirli bir seviyedeki insanlarýn bunlarý yapmamasý gerekli diye düþünüyorum.
Ayrýca bizim pazara da ihtiyacýmýz yoktur pazara ihtiyacýmýz olsa ismimizi açýklar öylebu siteye gireriz iþte belki sizin tabirinizce o zaman sizin gibi küçük kafalarla uðraþmýþ olurum.
Benimönerdiðim taslak iþe yarayacak da demedim, öyle birþey dedim mi? mutlaka bu
olacak dedim mi? hayýr, size bir þey de önerin demedim neden kendinize göre gelin güveði oluyorsunuz? bunu anlayamýyorum, o zaman ''''sizin tabirinizle býrakýn bu küçük kafayý''''
Þunu bilmenizi ve ögrenmenizi istiyorum. Birkimseyieleþtirebilirsiniz yalnýz eleþtirirken
adab ve usulune göre olmalý vede o eleþtiriye doðru yorum ve örneklerle katýlmanýz gerekli
bunlarda sizde yoksa ki öyle diyorsunuz (kendinizi de katýyorsunuz) o zaman boþ yorum
yapmayýn sýrf yorum olsun diye yorum yapmayýn. Sizin dediginiz gibi kendinize pazar
kurmayýn. Bende sizin gibi husumet yaratmak ve size karþý bir antipati yaratmak gibibir
niyetim yoktur sizi de tanýmýyorum lütfen sizde iyi okuyun ve iyi anlayýn sizde esen kalýn selamlar.Bu konu ile ilgili sizinle artýk konusmak istemiyorum yoksa bu uzar gider bu
güzide sitede bu güzide insanlarý ve birbirimizide üzmemize gerek yok diye düþünüyorum herþey gönlünüzce olsun.
Yankee SAT
.
Edited by - Yankee SAT on 14/05/2006 22:55:33
OKUNU ATTIMI ÖLÜM, SIPERLER BOSUNA; O SATAFATLI YASAM VE PARA BOSUNA; GÖRDÜK BÜTÜN INSANLARIN IÇ YÜZÜNÜ, TEK GÜZEL SEY IYILIK,BASKA DÜSLER BOSUNA.
Sayýn Yankee Sat,
Dediklerinizi anladým!