** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
oofff keþke bende gelseydim yaaa![]()
El-mecalisü bi'l-emaneti ...
HACI abi, OÐLANLA GELDÝK ÝFTARA, YALNIZ KAPIYA ÇIKAMADIK SANKÝ YOK GÝBÝN GÖZÜKÜYORUZ, OKTAY BENLE -JUNÝOR'UN BÝR RESMÝNÝ ATSANA SELAMLAR,
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 23:48 ) deðiþtirilmiþtir.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
çok güzel bir iftar yemeði oldu oktay kardeþimizin kesesie bereket
OSMAN SANA SÖYLEYECEK BÝRÞEY BULAMIYORUM
eee hocam tavuk elle yenir derler,
ondan böyle oldu , býrak tadýný ala ala yesin (zaten yedi)
selamlar,
ilker
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 23:48 ) deðiþtirilmiþtir.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
[quote=Tarhan;99067] HACI abi, OÐLANLA GELDÝK ÝFTARA, YALNIZ KAPIYA ÇIKAMADIK SANKÝ YOK GÝBÝN GÖZÜKÜYORUZ, OKTAY BENLE -JUNÝOR'UN BÝR RESMÝNÝ ATSANA SELAMLAR,
yaa öyle oldu, sayýn baþkanýmýzý uðurlayamadýk
göstermiþ olduðun misafirperverlik için içten teþekkürler,
selamlar,
ilker
![]()
Konu ilkaytrade tarafýndan (08.10.07 Saat 06:42 ) deðiþtirilmiþtir.
Görüntülere baklýrsa,hemþehriler hem hasret gidermiþ,hem de güzel bir sofrada iftarlarýný açmýþlar.Sebep olanlardan Allah razý olsun.malumunuz toplulukta rahmet vardýr.Bu da öyle bir þey iþte.Ýftarý veren istanbuldaki elçilerimize teþekkür ederiz.Bu arada þunu da ilave edeyim:Admin abimiz saðolsun bizi de davet ettiler,ancak takdir edersiniz ki,vazife icabý ramazan da camiyi býrakamadýðýmýz için iþtirak edemedik.Admin beye ve organizasyonda bulunanlara afiyetler olsun...
Ben demedimmi bunlar önce yemeði yer sonra fotolarýný buraya atarlar...Hýýh..!
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Öncelikle bu daveti veren OKTAY Kardeþimizden Tüm üyelerimiz adýna Allah razý olsun diyoruz.
Her zamanki mütevaziliðiyle, bir grup üyenin katýldýðý yemeðimize teþrif ederek bizleri onurlandýran Sitemizin daimi takipçisi Belediye Baþkanýmýz Sayýn H.Fevzi AKDOÐAN'a ayrýca teþekkür ederiz.
Bu buluþma dergi çalýþmamýz için de son derece faydalý bir buluþma olmuþtur.. Dergimiz son aþamaya gelmiþ durumdadýr. Allah razý olsun Ramazan TARHAN neredeyse iþi bitirmiþ, sadece baskýya kalmýþ. Baský öncesi Ramazan beyle irtibata geçilmesi son derce faydalý olacaktýr. Kimse baskýya girdikten sonra þöyle olmuþ,böyle olmuþ demesin arkadaþlar.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
ewet HUZEYFE ABÝ SÖLEMÝÞTÝ WALLASizde iyi Gýcýk attýnýz daha bize.. öyle olsun yorum nedek canýnýz sagolsun... Ben gelemedim walla çok üzülüyorum.. iftardan yarým saat önCe haberim oldu ... ama Resimlere bakarken bende kendimi orada gibi hissettim... NEYSE seneye kaçýrmam inþallah.. oktay abimin kesesine bin bereket.. ölmüþlerinin Canýna degsiN...
Konu Yunus_Emre_ARIKAN tarafýndan (07.10.07 Saat 23:07 ) deðiþtirilmiþtir.
Öncelilke böyle bir toplantýyý hazýrlayýp ve emeði gecen tüm abilerimize tekküür ederim...Gerçektende çok güzel bir buluþma oldu...Önemli dostluklar kazandýðýma çok sevindim...Özellikle de ramazan abime çok teþekkür ederim...Bizi evinde de aðýrladýðý için...Umarým dostluðumuz daimi olur...Bu iftar yemeði toplantýsýnda 7-8 yýldýr göremediðim hemen hemen elinin altýnda büyüdüðüm DERVÝÞ DÖRTBUDAK abimizi de görme fýrsatým oldu..Tekrar tekrar bu toplantýda emeði gecen abilerime teþekkür ederim...
Afiyetler olsun, mevlam muhabbetinizi arttýrsýn.
Eski Dostum Oktay Kardeþime Selamlar.nizipte çok çiðer Kababini Yedim .iftara Gelmeyi çok Arzu Ederdim Sonradan Haberim Oldu.inþ.birdahaki Sefere Geliriz.herkese Afiyat Olsun Herkesin Kadir Gecesini Kutluyorum.selam Ve Dua.
güzel olmuþ yapanlarýn ellerine saðlýk yiyenlere afiyet olsun....bu arada sadece yemek resimleri atýlmýþ hani diðer resimler nerede gezi resimleri yaniii????