Süper Amatör liðinde mücadele eden Nizipspor bu hafta Gaziantep Sanayi Esnaf Sporla ilk deplasman maçýna gidecek. Geçtiðimiz hafta ligin açýlýþ maçýnda kendi evinde Köy Hizmetleri Spor'u 3-2'lik skorla geçen Nizipspor ilk deplasmanýndan da puanla dönmek istiyor. Nizipspor yönetim kurulu üyesi Cuma Çýnar Denge Gazetesine yaptýðý açýklamada; "takýmýmýz bu hafta ilk deplasman maçýna gidecek. Geçen hafta alýnan galibiyetle futbolcularýmýzýn moralleri yerinde. Bu maçtanda puanla dönmek istiyoruz ve takýmýmýzda bunu baþaracak güce dahiptir. Ayrýca takýma yeni transfer olan 9 futbolcu ise takýma çabuk uyum saðladý. Lige þampiyonluk parolasýyla baþladýðýmýzý ilk maçta aldýðýmýz galibiyet ve oyuncularýmýzýn göstermiþ olduðu performansla kanýtladýk. Yönetim olarak ta Nizipspor'un baþarýsý için ben ve bütün arkadaþlar elimzidne geleni yapýyoruz. Takýmýmýzýn þampiyonluk yolunda en çok maddi ve seyirci desteðine ihtiyacý vardýr. Sahamýzda oynayacaðýmýz maçlara taraftarýmýzýn desteðini bekliyoruz"dedi. Çýnar ayrýca Nizipspor'a 2007-2008 sezonunda hiç bir yardýmýn ve desteðin olmadýðýný belirtti. Çýnar;"Bildiðimiz gibi bir ilin veya ilçenin tanýnmasýnda ve kalkýnmasýnda sanayi, kültür, turizm kadar sporda çok önemlidir. Takýmýmýzý bu sene 3.lige çýkarýrsak Nizip'in adý sporda da ön plana çýkmýþ olacak. Yönetim olarak bizim amacýmýza bu Nizip'in adýný sporda duyurmak. Ama ki ilçemizde spor'a gereken destek yapýlmýyor. Biz yönetim olarak maddi sorunlarla tek baþýmýza mücadele ediyoruz. Biz baþta ilçe kaymakamýmýz olmak üzere, Nizip Belediye Baþkanýndan, Ticaret odasý Baþkanýmýzdan, sivil toplum kuruluþlarýndan, Nizip'te ve þehir dýþýnd ayaþayan iþadamlarýmýzdan Nizipspor'a maddi destek bekliyoruz. Nizipspor ligin henüz baþlarý olmasýna raðmen maddi açýdan zor günler geçiriyor. Eminizki kýsa zaman içinde mülki amirimizden, bürokratlarýmýzdan ve baþarýlý Ýþadamlarýmýzdan gereken yardým ve destek yapýlacaktýr" dedi
( Röportaj: Denge Gazetesi Muhabiri Mehmet Sait BOZKURT )Haber: www.nizipdenge.com
![]()