Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 23:43 ) deðiþtirilmiþtir.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 23:43 ) deðiþtirilmiþtir.
www.tarhanharita.net
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 23:44 ) deðiþtirilmiþtir.
www.tarhanharita.net
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 23:45 ) deðiþtirilmiþtir.
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 23:46 ) deðiþtirilmiþtir.
www.tarhanharita.net
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 23:46 ) deðiþtirilmiþtir.
www.tarhanharita.net
Gerçektende harika bir buluþma oldu.Davetimizi kabul edip bizimle birlikte olan belediye baþkanýmýz sn.AKDOÐAN'a bu nazik davranýþlarýndan dolayý teþekkür ediyorum.Ýstanbul'daki arkadaþlarýmýzýn yanýsýra Bursa ve Nizip'ten gelen misafirlerimize de ayrý ayrý teþekkür ediyorum.Bu dostluk uzun süre hafýzalardan silinmeyecek kalýcý beraberliklerin habercisidir.Ben þahsen çok duygulandým ve çok mutlu oldum.Böyle arkadaþlarým ve dostlarým olduðu için kendimi þanslý hissediyorum.
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 23:47 ) deðiþtirilmiþtir.
www.tarhanharita.net
çok güzel bir iftar yemegi olmuþ vallahi resimleri görünce kýskandým keþke gelseydim piþman oldum![]()
Davetimizi kabul edip bizimle birlikte olan belediye baþkanýmýz sn.AKDOÐAN'a ve tüm nizipcom lu kardeþlerime teþekkür ediyorum bidahaki istanbuldaki nizip com toplantýsýnda felsefefe osman demir abimizin organizesi ve davetlisi olarak katýlmak dileklerimle..
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
güzel bir davet.Allah sebep olanlardan razý olsun.Tek üzüntüm osman (felsefefe) abiyi aranýzda görememem.Umarým gönlünü alýr,seneye katarsýnýz.Adminimizin de oaraya kadar gelip üyelere sahip çýkmasýný takdir ediyorum.Allah muhabbetinizi/muhabbetimizi arttýrsýn.
![]()
GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BÝR ORGANÝZASYON OLMUÞ.
BU ORGANÝZASYONDA EMEÐÝ GEÇEN HERKESTEN ALLAHRAZI OLSUN.
AYRICA YAZMADAN GEÇEMEYECEÐÝM , MART AYINDA BÝZDE ÝSTANBULDAYKEN ÇOK DEÐERLÝ VE GÜLER YÜZLÜ OKTAY KARDEÞÝMÝZ BÝZÝDE AYNI MÝSAFÝRPERVERLÝÐÝYLE AÐIRLAMIÞTI.
BURDAN ÞUANDA ÝSÝMLERÝNÝ YAZAMADIÐIM DAHA BÝR ÇOK NÝZÝPLÝ ARKADAÞLARADA ÇOK TÞK. EDERÝM. MURAT ÇELÝK ZATEN BÝZÝM DERDÝMÝZÝ ÇEKEN REHBERÝMÝZDÝ ONADA BURDAN TÞK. EDERÝM.
BENDE ÇOK GELMEK ÝSTERDÝM MALUM REJÝMDEYÝM.![]()
ÝM
bnm yigenimde ( huseyinb88)ordaydý walla anlattýgýna göre cok güzel gecmiþ bizde orda olmak isterdik bir nizipli olarak