inþallah havada kalmayacak Mustafa![]()
inþallah havada kalmayacak Mustafa![]()
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
ömer kardeþim bizlere ne düþüyorsa söyle görev bölümü yapalým
ne kadar eksik varsa hepsini ben karþýlarým verendende vermeyendede allah razý olsun herkese teþekkürler saygýlar
seve seve baþladýk bu iþe.yanlýz iftar yemeðine katýlamadým. masraftan dolayý fazlasýyla baþým gözüm üstüne
SIKINTI YARATMA...!
iftar yemeði için yurt müdürü adem beye tþkler
SIKINTI YARATMA...!
þunuda unutmamak lazým çocuk esirgeme kurumu müdürü adem bey ve çalýþýnlarýna çok teþekkür ederiz.
ömer Bey Yemeðe Katilamadim Ama Her þey Için Teþekkürler
Bu gün yuvanýn ikinci kapýsýda nizip.com sayesinde yerine takýldý Allah yardým edenlerin ve islam aleminin dualarýný kabul etsin Allah Þehitlerimizin ailelerine de sabýr versin. Bu bayram günü müslümanlarý sevindirenleri Allah sevindirsin . Müslümaný üzenleride Allah ýslah etsin.....
2.yi Kim takdýrdýysa Allah hayrýný kabul etsin![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Arkadaþlar herþey forumda yazý yazmak deðildir!...
Maddi destekte bulunan Ömer kýsa,sevilmarket Hamza Dörtbudak,Hakanþahin,Yýlmazkorkmaz,C.ALÝ ve MURAT murnes kardeþlerimizden Allah razý olsun... Adminim bende üzerine birþeyler katýp yarýn size takdim ederim.Selametle kalýnýz.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
derviþ abi Konunun Baþýndada dediðim Gibi verdiðimiz sözün her zaman arkasýnda Bulunuyorum. Ömer Kýsa nýn Ýnceliðini Takdirle Karþýlýyorum ama Bizimde Verdiðimiz bir söz var bu yüzden kendi güçümüzce bir katký saðlamýþsak ne mutlu bize. Yardýmda Bulunan ve Bulunmayan tüm katýlýmcý arkadaþlara Teþekkür ederim.
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Ayrica Bu Konuda Gerek Maddi Gerek Manevi Olsun Yardimlarindan Dolayi Devriþ Kardeþime Sonsuz Teþekkürler Daha Doðrusu Tüm Emeði Geçen Arkadaaaþlara Sonsuz Teþekkürler
gerçekten örnek bir davranýþ.emeði geçenlere teþekkürler.allah razý olsun...
Sevgili ömer Kardeþim Bu Ince Düþüncen Için Sana Teþekkür Ederim. Bizleri Ve Daha Doðrusu Tüm Yardimseverleri Yardima Davet Etmiþsin Bu çok Güzel Bir Olay. Yardimlar Için Benim Size Tavsiyem Bu Yurdun Bir Derneði Var Ve Bu Derneðin Baþkani Da Babam ÖMER ÇEVÝKBAÞ'týr. Yardimlar Konusunda Babamla Temesa Geçerseniz Bence Yapacaðimiz Yardimlarin Daha Isabetli Nasil Yapilabileceði Konusunda Bizlere Yardimci Olacaði Düþüncesindeyim. Bu Konuda Bana Da Ne Düþüyorsa Her Türlü Yardima Seve Seve Hazirim. þimdiden Hepimize Kolay Gelsin. Ahmet çevikbaþ
Konu nzpli tarafýndan (17.10.07 Saat 12:20 ) deðiþtirilmiþtir.
asd
Yardýmseverlerden Allah Razý Olsun
Konu rasimm tarafýndan (17.10.07 Saat 11:17 ) deðiþtirilmiþtir.