sizde haklýsýnýz yaptýgýnýz iþler dýþardan kolaymýþ gibi görünsede öyle olmadýgýný biliyorum allah kolaylýk versin ayrýca düþüncelerinizi paylaþtýgýnýz içinde teþekkür ederim
sizde haklýsýnýz yaptýgýnýz iþler dýþardan kolaymýþ gibi görünsede öyle olmadýgýný biliyorum allah kolaylýk versin ayrýca düþüncelerinizi paylaþtýgýnýz içinde teþekkür ederim
miksam zaten degýlsýn..bu mantýklada olmassýn merak etme....![]()
Konu boroboro tarafýndan (28.09.07 Saat 19:02 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: imla hatasý
haklýsýn esera hem de cok haklýsýn . daha önce de böle konular acýlmýþtý ama iþine gelmeyenler böle konularý 2 günde siteden kaldýrýyor. umarým senin konun silinmez uzun bir süre.
evet katýlýyorum konularý daðýtmayýn ve de mesaj kirliliði yapmayýn
biraz huzeyfe abinizi örnek alýn yaaaa dimi yaniii![]()
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
huzo abla sýmdý sen burada abýnýzý ornek alýn dýyon ama sureklý bayanlarýn konusuna yazýyon hayýrdýr sýmdý ne dýyelým?
yeni sistem güzel oldu bence...
esera kardeþ bana mý taþ atýyorsun
BENÝ HEP KAVGALARIMDAN BÝLDÝLER... YARIM BIRAKTIGIM OKUL ,
BÝR BÝR TEMBEHLEYEN ANAM, SEVDÝGÝM KIZ, SEVGÝDÝMÝ BÝLMEYEN KIZ.
Esera79 u gerçekten yürekten tebrik ediyorum...
Benimde aklýmda cevaplanmayan sorulardan biriydi.Çok güzel bir noktaya Parmak basmýþ.
ARkdaslar yapýlmsý gerekeni zaten söylemiþ bendem desteklemek düþer....
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
ya benimde aklýma takýlan olay sitede 2003 ylýnda yapýlan üyelikler de var ama aktif olarak katýlan ve sürekli takipçilere bakýyorum hep yeni üyeler bu site yenimi canlandý veya eski üyeler neredeler