mehmet abi masrafý yazcaktý
Siteye yeni üye olmama ve bir çoðunuzu tanýmama raðmen bu yaptýðýnýz< çalýþmalar inanýn beni çok duygulandýrdý bende elimden gelen her þeyi yapmaya hazýrým eðerki bir mahsuru yoksa sizce bende bu çocuklar ile eðlenceli vakitler geçirmek istiyorum bu iftara bende katýlabilirmiyim
herkes ne verirse mi katýlýma göre pay mý edilcek abi
SIKINTI YARATMA...!
ömer kardeþim teþekkürler çok güzel bir konuya deðinmiþsin ama kimsesiz çocuklarýmýzý sadece bayramda hatýrlamayalým ayda bir ziyaret edip bir kaç oyuncakla filan sevindierlim organizasyonu sen yap ne düþüyorsa baþ tacý hadi bakalým iþ baþýna
bece iyi bir düþünce sonuna kadar arkanýzdayýz?
Yav Bu kapýya bir de boya lazým sayýn admin raflardan bir kutu boya götürüsün artýk
Sen boyarsan olur
Kapý takýldýmý rasim
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Kapý Takýldý
Ben Boyarým
Gündüz gözünden gel gör.
Konu rasimm tarafýndan (05.10.07 Saat 05:40 ) deðiþtirilmiþtir.
Eðer banada yapýlacak bir iþ düþerse örneðin kapýyý boyayacak kimse yoksa ben boyayabilirim
Kerem sen gel yeter kardeþim.
Arkadaþlar akþam yurtta üçbeþ arkadaþ iftar yapacaðýz. Müsaitseniz katýlýn, oradan da kalkar Orhanlara taziyeye gideriz. Ýnþ..
0342 5171254
Kapý takýldý þu anda boyanýyor yarý oldu Allah hayýrlarýnýzý kabul etsin...
Artýk sende atarsýn üç beþ kuruþ. Demirci sat baþý gelip biriken parayý alýyor.
0342 5171254
abi ne kadar birikti yada ne kadar borcumuz kaldý birkaç arkadaþtan isteyelim açýk fazla ise...
öðrendiðim kadarýyla açýk baya çokmuþ saygýdeðer arkadaþlar gelin yazdýklarýmýz havada kalmasýn çorbaya tuzumuzu biberimizi atalým...
paralarý havuza aktaralým vermek isteyenler admine ve ömer kýsaya verebilirler onlar gerekli yerlere ulaþtýracaklardýr...