Bursa Vali Yardicisi Sayin Hakan Yusuf Güner Beyin Nizip'e Tayin Olduðunu Burada Duymuþtuk Kendisine Ve Niziplilere Hayirli Olsun.
Haber: www.nizipdenge.com
![]()
Esenler Kaymakamlýðýna atanan Mustafa Canarslan’ýn yerine Bursa Vali yardýmcýsý Hakan Yusuf Güner atandý.
Yaklaþýk 5 yýldýr ilçemizde görev yapan Kaymakam Mustafa Canarslan, Ýstanbul Esenlere, Mustafa Canarslan'ýn yerine Bursa Vali yardýmcýsý Hakan Yusuf Güner atandý. Bir çok büyük ilden büyük Nizip ilçesinde 5 yýldýr görev yapan Sayýn Mustafa Canarslan ile ilgili þimdiye kadar hiçbir þikayet almadýk. Gösteriþten ve reklamdan uzak yaptýðý hizmetleri ile Nizipliler tarafýndan unutulmayacak olan sayýn Canarslan'ýn Ýstanbul Esenlerde de çok baþarýlý olacaðýndan eminiz. Her zaman her kesimle birlikte olan ,Kaymakam Mustafa Canarslan, sevgi saygýyla geldi, hürmet ve muhabbetle gidiyor. Uðurlar olsun sayýn Kaymakam, Nizipliler sizi hiç unutmayacak. Sizi kendi hemþerimiz, bir kardeþimiz olarak görüyorar. Artýk Ýstanbul Esenler'dede bir hemþerimiz, bir kardeþimiz olacak diye mutlu oluyoruz.
Mehmet Sait BOZKURT(Peerless)
Herkes Sayýn Mustafa CANARSLAN'ýn Nizip' kattýklarýna, hizmetlerine vs. vs.'ye teþekkür etmiþ; unutmayacaðýz falan demiþ... NNeyi unutmayacaðýz arkadaþlar. Görev süresi içerisinde lütfen söyler misiniz neler gerçekleþtirildi Nizip için? Ha lütfen yargýlamayýn ben iiyi veya kötü bir kaymakamdý Nizip için demiyorum. Ne haddime! Ancak Sadece lafla ya þöyle iyiydi byle iyiydi demek olmuyor. Nizip' e neler kattý bunlara bakalým. tekrar ediyorum kaymakam beyi eleþtirmek benim haddime deðil burada övgüyle bahseden arkadaþlara benim eleþtirim. Överken lütfen neleri övdüðünüzü de yazýn. Bu arada ibrahim þimþek arkadaþým'a da deðineyim. Yeni gelen kaymakam bey umarým baþarýlýdýr bir bilgim yok ancak okuduðumuz kýsa kiþisel bilgilerle iyi bir yönetici geliyor dememiz yanlýþ olur kanýsýndayým.