KALECÝ BENÝM....ÝTÝRAZ YOK...![]()
SELAMA ABÝ ÞÝMDÝ ÞÝMDÝ NÝZÝPYE OLSAYDIKTA SÝZE RAKÝP ÇIKSAYDIK NEYSE SEN BÝZÝ TANIRSIN SELÝM ABÝ TAKIMI KURUNCA HABER VERÝRÝZ SELAMETLE
![]()
selam ben nizip malmüdürlüðünde çalýþýyorum bende bir takýmda oynamak istiyorum eger kabul ederseniz sizinle oynamak istiyorum eyseli aþiretindenim adým mehmet yayla
slm ben mehmet yayla aþiret olarak bir halý turnuvasý yapmanýzý istiyorum eger kabul ederseniz bende katýlýrým turnuvaya
zeugma eðer biz 7000 kii üyeile sahaya çýkarsak yer kalmaz szie top gelme ihtimali 7015 de bi olur onun için þasnzýn çok azgel vazgeç bu sevdadan ne dersin
ben engin cetintas bende nizipin o eski alt yapisinda oynamistim nizip spor kurulmasi icin ne gerekiyorsa yapilmasini isterim gerekirse halkimizdanda bir talep olabilir maddi yada manevi halkimiz yok demeyecek kadar iyidirler ama yinede 7 nci ayda ben izine gelecegim allah izin verirse ,ustumuze düseni yapalim arkadaslar saygilarimla cetintas
Slm abiler ben resul karaduman nizip.com da gönüllü olarak oynamak istiyorum umarým sizinle maç yapma þansý bana verilir....
karaduman kardeþim nizip.comu yenemezsinnn
beþtane yer gidersin ?