hayýrlýsý olsun nizip için canarslan'a güle güle diyoruz yolu açýk olsun yeni gelen kaymakama da hoþgeldin diyelimmm
sayýn kaymakamýza tþk ederiz yaptýklarý için, yeni görev yerinde de baþarýlar dileriz, yeni kaymakamýmýz hoþgelmiþ...ilçemize hayýrlý olsun
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
bravo selim.haberi atlatmýyorsun.ben de az önce netten öðrendim.yalnýz bursa vali yardýmcýsýnýn atan mýþ olmasý lazým sanki,öyle okudum.yeniden bak,istersen.kaymakamýmýz güzel bir yere gidiyor.yeni görevinde baþarýlar dilerim.
Nizip Kaymakamlýðýna Bursa Vali Yardýmcýsý Hakan Yusuf Güner
![]()
1967 yýlýnda Ankara’ da doðan kaymakamýmýz,
1983 yýlýnda Nevþehir lisesini bitirdikten sonra, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde üniversiteye baþlamýþtýr.
1988 yýlýnda Ýçiþleri Bakanlýðýnda 76. dönem Zonguldak Kaymakam Adayý olarak göreve baþlamýþ.
1989 yýlýnda Ýçiþleri Bakanlýðý tarafýndan 1 yýllýðýna staj için Ýngiltere’ye gönderilmiþtir.
1991 yýlýnda Kaymakamlýk stajýný baþarýlý olarak bitirip asaleten Kaymakamlýða baþlamýþtýr.
1991-1993 yýllarýnda Trabzon-Hayrat Kaymakamlýðý,
1993-1995 yýllarýnda Erzurum-Tekman Kaymakamlýðý,
1995 - 1998 yýllarýnda Çankýrý-Kurþunlu Kaymakamlýðý,
1998-2000 yýllarýnda Þýrnak Vali Yardýmcýlýðý,
2000-2001 yýlalrýnda Diyarbakýr-Ergani Kaymakamlýðý,
27.10.2001 tarihinden beri Yalova-Termal Kaymakamlýðý ve Bursa vali yardýmcýlýðý yaptýkyan sonra,
29.09.2007 tarihinde Nizip Ýlçemize kaymakam olarak atanmýþtýr.
15 yýllýk meslek hayatýnda iki defa üstün sicilden dolayý kademe ilerlemesi ve muhtelif sayýda Takdirname almýþtýr..
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
sayýn adminim þipþak hementeþekkürler yeni kaymakam gelmeden biz sitede müþerref olduk resmi ile
Kaymakamýmýz Mustafa Canarslan beye yeni görevinde baþarýlar dilerken,
Hakan Yusuf Güner kaymakamýmýza bu bayrak yarýþýnda baþarýlar diliyorum.
Selim beyide tarafsýz ve hýzlý gazeteciliðinden dolayý kutluyorum
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Allah iþini güçünü rast getirsin kaymakamýmýzýn.Allah yolunu açýk etsin.
Böyle Baþarýlý bir kaymakam Nizip'e Hayýrlý olsun...
Sayýn kaymakamýmýz Mustafa Canarslan beyle güzel çalýþmalarýmýz oldu.Bundan sonraki görevinde baþarýlar dilerim.Yeni gelecek olan Kaymakamýmýz Hakan Yusuf Güner beye hoþ geldiniz diyerek Nizip için hep birlikte daha güzel günlere.
Mustafa CanarsLan Kaymakamýmýzýn yeni Görev yerinde baþarýlar diliyorum...
Hakan Yusuf Güner Kaymakamýmýzda Nizip e Hayýrlý uðurlu olsun...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Sevigili Arakdaþlar üsküdar Deðilmiþ Ya Istanbul/esenler
Babamdan öðrendim Bende Kaymakamla Görüþmüþ Ordan Duydum Bende...üsküdar Deðilmiþ Istanbul Esenler
Yeni Gelen Kaymakamda Hayirli Uðurlu Olsun
öncelikle kaymakamýmýz hoþgelmiþ. baþarýlý bir kaymakam nizibimize hayýrlý olsun...
eðitim camiasýna öðrencilerimize çok ama çok faydalý olmasý dileðimle, çünkü biliyoruz ki çocuklarýmýz gençlerimiz geleceðimizdir onlara sahip çýkmamýz gerekiyor!!!