Eðitim Bir-Sen Nizip temsilciliði geleneksel olarak 11 ayýn sultaný olan ramazaný þerif ayýnda üyelerine verilen iftar yemeðine yaklaþýk 400 kiþi katýldý bu yýl 7.sini gerçekleþtiren Osmanlý parkýnda verilen iftar yemeðine Eðitim Bir-Sen Gaziantep temsilcisi Zekeriya Efiloðlu ve yönetimi Nizip ilçe milli eðitim Müdürü Mahmut Kurt,ilçe milli eðitim þube Müdürleri, Cengiz Gündeþ,Metin Kýlýçparlar, Nizip Saðlýk-Sen ilçe yönetimi, Diyanet sen nizip ilçe yönetimi, Nizip Eðitim-Bir-Sen üyeleri Basýn Mensuplarý ve çok sayýda davetli katýldý. Sohbet ortamýnda geçen Ýftar yemeðinde bir konuþma yapan Eðitim Bir-Sen Nizip temsilcisi Ahmet Çiçek, konuþmasýnda eðitim bir senin gücünün gerek ilçemizde gerekse ülkemizde gün be gün arttýðýný bunun nedeninin ise eðitim bir senin temel hak ve hürriyetleri önemseyen özgürlükçü milli ve manevi deðerlere baðlý ülkesini ve milletini seven demokrasinin gereðine inanan ve bu baþarýyý hak eden sendikadýr diyerek Eðitim-Bir-Sen,in Nizipte yaklaþýk 250 üyesiyle birinci sýrada olduðunu belirterek Ýftar yemeðine katýlan tüm misafirlere teþekkür etti.Çiçek seneye yine baþka bir iftar yemeðinde buluþmak üzere tüm misafirlere tekrar teþekür etti-selimbacaksiz@hotmail.com-
![]()