Bu çocuklara yapacaðýmýz en büyük iyilik kurumun denetçisi olmaktýr.
Bu çocuklara yapacaðýmýz en büyük iyilik kurumun denetçisi olmaktýr.
Eþkýya dünyaya hükümdar olmaz.
ben sadece uygulamayý söyledim. tabi durumu iyi olanlar bedelsizde bakabilir.
SIKINTI YARATMA...!
sevgili kardesim omer sen cok iyisin bu cok guzel ya orada olamadigim icin cok uzuldum keske orada olsaydim bende sizle beraber yardim edebilseydim allah sizden cocuklari sevindireceginizicin razi olsun
Yurdun telefonu 5121240
Adem bey oranýn müdürü, kendisiyle istiþare edip bahçe kapýsýný yapmaya karar verdik. Masrafý buraya yazarým arkadaþlar.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ramazanlýk günü geçen gün kuyumcu saffetin önünde bir sokak çocuðu uzanmýþ yatýyordu, o gün ise isim vermek istemiyorum bir yerde büyük bir yemek veriliyordu. Dernek baþkanlarý naylon dernekçiler hepsi oradadýlar. Hiç birisinin aklýna gelmemiþtir dýþarýda bir garip yatýyor gidip mübarek günde karnýný doyuralým diye.
Bu yazýdan sonra bir çok dernek kurucu üyeleri belki alýnacaktýr ama hakediyorsunuz ve cevap vermeye hakkýnýz yoktur.
Not:
Dernekten kasýtým çocuklar, kimsesizler, yetimler, öksüzler, fakir fukaralarý korumayý konu alan bütün derneklerdir.
Alakasýz derneklere sözüm yoktur.
evet yurdun ihtiyacý neyse sorulsun gereði yapýlýr. biz de katký yapartýz ömer kardeþ
Bugün Yurt müdürümüz ADEM EROÐLU Beyle bizzat görüþüp çocuklarla birlikte üyelerimizin bir iftar açmasýný rica etttik. Kendiside bize yalnýz ramazanda deðil yýlýn hergünü gelip çocuklarla içiçe olabileceðimizi ve bu çocuklarýn HEPÝMÝZÝN OLDUÐUNU söyledi. Ancak henüz kurulmuþ olan yuvanýn inanýn çok eksikleri var.Kendileri iki tane bahçe kapýmýz var bir tanesini yaptýrabilirseniz memnun oluruz dediler. Evet arkadaþlar adminin de dediði gibi kapý bizlere düþtü. Elimizden geldiðince yuvanýn bu tür ihtiyaçlarýna cevap verelim.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
derviþ abi þimdi kapý yapýlacak, ayný zamanda çocuklarla iftar yapýlacak mý?
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Bu konuyu sonuçlandýrmak için gayret gösteren arkadaþlara yürekten teþekkürler... haber bekliyoruz.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Abi kapýyý demirciye söyledim yapýyor. Masrafý bilahare yazarým
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
arkadaþlar yuvadaki çocuklarýn daha çok sevgi ve þefkate ihtiyaçlarý var.onlarla birebir ilgilenmek en güzeli.mümkünse birer ikiþer evlerimize birer günlüðüne misafir edebiliriz.bu onlarýn daha çok hoþuna gidecektir.
"Ýnsanlara sormuþlar,gülmekmi güzel aðlamakmý Bizde diyoruzki kaplumbaðanýn dediði gibi bu yolda ölmek güzel"
S.Muhammed Saki Erol (k.s)
yaw bu kapý iþi bence çocuklarýn yararýna deðilde yurt yararýna oluyomuþ geliyor bana
SIKINTI YARATMA...!
Arkadaþlar CUMA günü çocuklarla iftar edeceðiz inþallah. Yapýlan kapý yarýn inþallah takýlýr. Ayrýca herkes kendince yapmak istediði birþeyler varsa hazýrlýðýný yapsýn. Haaa bu arada kapý parasýný unutmayalýmYalnýz Ýftar için yemek hazýrlýðý falan yapmayýn. Müdürümüz ADEM hoca yemeði biz verelim dedi.