çok güzel bir aný o anda yanlýz yengenin geldigini düþünemiyorum ne olurdu artýk, bu kadar yaramaz yigenlerin var diye amcaný mý boþardý yada hemen ordan taþýnýrdý heralde þaka tabii)))))
çok güzel bir aný o anda yanlýz yengenin geldigini düþünemiyorum ne olurdu artýk, bu kadar yaramaz yigenlerin var diye amcaný mý boþardý yada hemen ordan taþýnýrdý heralde þaka tabii)))))
yaný ýyýký gormemýs yengem.amcam da býzý sevdýgý ýcýn olsa gerek hýc býsey demedý ama annem 1 hafta dýsarý cýkarmadý cezaymýs tabýký ne ceza evý mahvettý portakal la evde top oynardýk abýmle annem en sonun da sýnýr oldu dýsarý cýkmamýza ýzýn verdý
sizde abinle amma yaramazmýþsýnýz annenize az çektirmemiþsiniz vallahi
bi tane daha anlatayým teyzemlere gitmiþiz misafirlige ben 5 yaþýnda falanmýþým bunu ben pek hatýrlamýyorum annemle teyzem anlatýrlar yeyzem bütün tavugu çýkarmýþ piþirecekmiþ o esnada annem çagýrmýþ oda mutfaktan içeriye gelmiþ teyzem mutfaga tekrar dönüyoki tavuk yerinde yok tavuk nerde diye ararken ben tavugu almýþ iki kanatlarýndan tutmuþ tavugu evin içinde gezdiriyomuþum teyzem bir bagýrmýþ bana napýyosun diye bende tavugun caný sýkýlmýþ gezdiriyodum demiþim)))))))))))))))
daha geçirememiþken teyzem almýþ ne acelesi varsa ................
Ya bende Küçükken Hep müziðe meraklýydým okulda darbuka çalardým þarký söylerdim.Hatta bi ara NRT gelmiþdi sýnýfýmýza Tarkanýn þarksýýný söylemiþtim...Tv de flln çýkýncada millet iyi dalga geçiodu benimle...
Neyse;
Tam olarak yalýmý bilemem ama amcalarým dükkanlarýndan getirdikleri kasalarý dama koyarlardý.Bende 2 tane ince uzun sopar (baget) yapardým.Sandýklarýda baterý gýbý dýzerdým baþlardým damda çalmaya hepde oyun havalarý calardým...Karauzum,çiftetelli fln babaannemde biraz yaþlý ve rahatsýz olduðu için baðýrý kýzardý ama ben yine de çalardým...Çocuklugumu çok özledim ya...
darbukatör bayram haaasevdim bunu
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
valla yakýstý bayram ýsmý eser abla helal olsun guzel ýsým buldun yegenýne
vallahi hüseyinle kardeþim çalmadýgý enstürman yok evdekileri sayým size gitar,saz,darbuka,cümbüþ,tef daha da aklýma gelmiyo gelen olursa yazarým
valla ben cümbüþ çalmam ama darbuka ile tef çalmayý çok severim...Saten testi de alýcaz artý metro ya gider para kazanýrýz...