Est.bizi mahcup ediyorsunuz.bizden çok daha iyiler var.Hasbel kader Nizibimize hizmet etmeyi rabbim bize nasib etmiþ.bu itibarla yüce yaratýcýya binlerce defa þükürler...görüþlerini beyan eden sizlere de teþekkürler...
hocam mevlam sizi hiç bir zaman darda sýkýntýda koymasýn. sesinizi çok merak ettik o güzel sesinizden bizleri mahrum býrakmazlar inþallah .......
eðer müsait olursam sesi ben çekip kaydedebilirim... ama genelde ahmet hocayý duyuyorum olmazsa ikisinide çeker atarým buraya...
tamam hocam inþallah bi problem olmazsa çekmeye çalýþýcam...
Eyvallah mustafa kardeþim.Unutmazsýn umarým.sabahýn sessizliðinde iyi olur inþaallah.mevlam seni korusun...
Allah razý olsun hocam...
Ya da bir ara bizim buraya gelin bizim oda da okuyalým kaydedersiniz.daha iyi olur sanýrým.yinede takdir sizin.
Rabbim bahtýný açýk eyleye sayýn hocamýn, bu yaz izninde sýklýkla teþrik-i mesaide bulunmuþtuk kendisiyle, sohbetleri de en az ezan okumasý kadar insaný mesd eder tarzda.
Ayrýca kendileri ile görüþme fýrsatý bulduðum diðer camilerimizin imamlarý da çok saygýdeðer þahsiyetlerdir, Rabbim cümlesinden razý olsun. MSK.
Rabbim sizlerden de binlerce defa razý olsun üstadým.biz de sizlerle beraber olmaktan sizleri tanýmaktan büyük keyif aldýk.mevlam sizi herdaim korusun.
Aman efendim Mevlam razý olsun.yolunda gayret edenleri mükafatsýz býrakmasýn inþallah.
amin hocam, ne güzel dualar ediyorsunuz.
El-mecalisü bi'l-emaneti ...