abi ben ýspartada öðrenciyim nizipli_mehmetle ayný okulda
selam arkadaþlar.. ýspartada ne okuyorsunuz sýzzz.. beným hotmail adresýmdde bu bana oradanda ulaþabýýlýrsýnýz buradaký arkadaþlarla gorüþmek ýsterým
Konu saldiray27 tarafýndan (12.09.07 Saat 19:29 ) deðiþtirilmiþtir.
slm a arkadaþlar bu yýl itibarý ile ya da daha önce selçuk u kazanmýþ arkdaþlar varsa irtibat kurabiliriz esedullah27 @hotm.... ekleyen bu siteden oldugunu solerse sevinirim
seçuktaki arkadaþlra yardm etmek isteriz biz dahi antepliyiz...selametle![]()
ben baku devlet uluslar arasý ýlýskýler bolumunde okuyorum bakude bulunan arkadaslarla tanýsmak ýsterým.
Kazanan Arkadaslarýmý yürekten kutlarým.
Tanýdýgýnýz arkadaslarýnýza.. vs kiþilere buraya yazmasýný gerektigin hatýrlatýrsanýz hem hemþerilerim için hemde tanýþma babýnda çok iyi olur.
Ýlginize teþekür ederim...
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
Selam...Ben sakarya üniversitesi bilgisayar öðretmenliði 4. sýnýf öðrencisiyim..Bende buraya gelen tüm öðrencilere elimden gelen yardýmý yapmaya hazýrým...
SELAM ...BEN KONYA SELÇUK ÜNÝVERSÝTESÝ MAKÝNE MÜHENDÝSLÝÐÝ BÖLÜMÜ 2.SINIF ÖÐRENCÝSÝYÝM SELÇUK ÜNÝVERSÝTESÝNÝ KAZANAN BÜTÜN HEMÞERÝLERÝME ELÝMDEN GELEN HER TÜRLÜ YARDIMI YAPMAYA HAZIRIM.....
selam
ben sivas cumhuriyet uný.. ilgýlenen arkadaþlara yardýmcý olunur.. bu ayný zamanda msn dýrr...
DÝCLE OLDUKÇA FIRAT COÞKUYLA AKAR...
SLM ASÝ VE MAVÝ BENDE ATATÜRK ÜNÝVERSÝTESÝNÝ OKUYORUM 2. SINIF TARÝH ÖÐRETMENLÝÐÝ BÖLÜMÜNÜ TANIÞMAK ÝSTERSEN MSN ADRESÝM yakamoz_123_msn@hotmail.com YENÝ EÐÝTÝM YILINDA BAÞARILAR DÝLERÝM
baku devlet universitesinde okuyorum buraya gelecek arkadaslara yardimci olmak isterim tum niziplilere selam
harran veteriner fakultesii bu sene yokum ama seneye gelecekler için yardýmcý olurum þimid ceylanpýnar tigemde memurum ceylanpýnara gelen olursa beklerým.
Selamlar Ben Gaziantep üniversitesi Beden Egitimi Bolumu 2.siniftayim Gelene Yardim Ederim