KAYMAKAM NEDEN YAZMIYOR EMNÝYET MÜDÜRÜ NERDE.BURAYADA BÝ BAKSALAR ÝYÝ OLUR.BAKIYORLARDA ARASIRADA YAZSALAR YANÝÝ.
KAYMAKAM NEDEN YAZMIYOR EMNÝYET MÜDÜRÜ NERDE.BURAYADA BÝ BAKSALAR ÝYÝ OLUR.BAKIYORLARDA ARASIRADA YAZSALAR YANÝÝ.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Bakýyorlar,okuyorlar sadece yazmýyorlar. Çünkü bazý seviyesiz üyeler bu büyüklerimizle nasýl konuþacaklarýný bilmiyorlardý....
Daha önceleri bazý müdürler,idareciler ve milletvekili dahi takip edip yazýyordu. Þuan yine takip ediyorlar ama yazmýyorlar. Ýnþallah ileride tekrar yazmaya devam ederler.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
orhan bey sana katýlýyorum teþekkürler
<font size=\"2\"><strong>Baðýrsak Kurtlarý Baðýrsakta Yaþar...<br />Baðýrmasakta...</strong> </font>
Orhan bey!
Burada yazmamalarý daha isabetli.
Takip edip vegereðini, eðer uygun görürlerse yapmalarý bile bir lütuftur ve sitenin bir baþarýsý demektir.
Sitede bir kaymakam beyin, belediye baþkanýnýn, yada bir millet vekilinin
herkes gibi forma katýlmalarý doðru bir bakýþ açýsý deðildir.
Onlarla ayrý platformlarda konuþulup görüþülüp,
görüþlerini buraya yansýtmak daha elveriþli gibi geliyor bana.
Bu benim þahsi görüþümdür. Katýlan yada katýlmayan olabilir elbette..
Hocam yani sizde haklýsýnýz ama,gönül isterki ayda yýl birde olsa bir büyüðümüzün buralarý takip ettiðini bizlere hissettirsin. Fakat ne yaparsýn iþte,sizinde buyurduðunuz gibi belki de doðru olaný budur. Fakat þu bir gerçektir ki,kayda deðer bir konu olduðu zaman,,tüm yetkililere ulaþýyorum.
Edited by - Orhan Çelik on 10/12/2006 12:15:28 AM
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Kaymakamdan insanlýk dersi Þanlýurfa’nýn Birecik ilçesinde yaþanan insanlýk dramýna Kaymakam son verdi
13 yaþýnda 9 kardeþine annelik yapýyor
Minicik bedeniyle tüm ailenin yükünü sýrtýnda taþýyan 13 yaþýndaki Perihan Kurt, “Gece olunca çok soðuk oluyor. Kardeþlerimin üþümemeleri için battaniye ile örtüyorum ama bu sefer ben açýkta kalýyorum. Çok üþüdükleri için aðlýyorlar. Sabah olduðunda hepsinin hastalandýðýný görüyorum. Evimizin pencerelerinde naylon olduðundan soðuktan donuyoruz. Zaten hiç yýkanamýyoruz. Onlara verecek bir ekmeðimizde yok. Bu sene pamuk tarlasýnda çalýþtým, tüm kazandýðýmýz para bitti. Hava karardýðýnda bize çok yakýn olan tesisler var, onlarýn çöplüklerinden ekmek toplayýp yemek zorunda kalýyoruz. Annemi çok özlüyorum, bu nedenle çok sevdiðim okuluma da gidemiyorum. Annem aklýma geldiðinde çok üzülüyorum. Önceki hayatýmýzý düþünüyorum, ben öðretmen olmak istiyordum. Ama annemin ölümü bizi periþan etti” dedi.
Devletin imkanlarý seferber edilecek
Gördüðü insanlýk dramý karþýsýnda çok duygulanan Birecik Kaymakamý Tuncay Sonel de, maðdur durumdaki aileye tüm imkanlar seferber edilerek yardým yapýlacaðýný söyledi.
Kaymakam Sonel, “Tüm vatandaþlarýmýzýn devlet olarak her zaman yanlarýndayýz. Okula gidecek olan çocuklarýmýzýn ve ailenin diðer ihtiyaçlarýný en seri þekilde karþýlayarak onlarýn yaralarýný sarmaya çalýþacaðýz. Türkiye Cumhuriyeti çok büyük bir devlettir. Bu ülkede yaþayan tüm vatandaþlarýmýz özellikle maðdur durumdaki tüm insanlarýmýz bizlere emanettir. Onlara devletimizin þefkatli yüzünü her zaman göstermeye devam edeceðiz ” dedi. Tarih : 11 Kasým 2006 Saat: 13:59
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
alýntýðý adres http://olusum.Niziprehber.com/haber_...hp?haberid=195.
alýntýdýr..
11.11.06, 16:54 -- #22Üye![]()
bence hayrýn gizli olaný daha hayýrlýdýr reklama gerek yok bizim kaymakamýmýzda gerekeni yaptýðý kanaatindeyim ayný þekilde belediye baþkanýmýzda duyarlýlýk göstermektedir bu benim þahsi görüþümdür ve yerindedir hayýr yapanlardan allah razý olsun<font size=\"2\"><strong>Baðýrsak Kurtlarý Baðýrsakta Yaþar...<br />Baðýrmasakta...</strong> </font>
11.11.06, 17:00 -- #23tabii i gizli olmalý ama insanlarý teþvik etme amacý ile bazý kiþilerin gösterilmesi gerekir inancýndayým. Yinede deco kardeþ haklýsýn.
11.11.06, 17:07 -- #24Üye![]()
teþekürler
Edited by - küçükdeco on 11.11.2006 19:09:36<font size=\"2\"><strong>Baðýrsak Kurtlarý Baðýrsakta Yaþar...<br />Baðýrmasakta...</strong> </font>
11.11.06, 18:19 -- #25
Böyle kaymakam her ilçeye nasip olsun.........Muhtaç insanlara hizmet edeni ALLAH kimseye muhtaç etmesin.....
11.11.06, 21:55 -- #26Üye![]()
Hizmet edenden Allah razý olsun.Yanlýz Nizip kaymakamýnýn yaptýðý hizmetleri gözardý etmemeliyiz.Nizip Kaymakamýnýn tek farký medyaya açýklama yapmamasýdýr.Fakir fukaraya yaptýðý yardýmlarýn rekor seviyede olduðunu duydum.
11.11.06, 22:14 -- #27Paylaþmak isteriz. Nizip’de yapýlan her etkinliði, yararlý iþi paylaþmak ve duyurmak isteriz. bu konuda yardýmlarýnýzý bekliyorum.Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
13.11.06, 14:21 -- #28
Harun kardeþime kesinlikle katýlýyorum. Nizip ve Birecik böyle kaymakamlara sahip olduðu için gurur duymalýdýr. Zaten Birecik Kaymakamýnýn yaptýklarýný söylemeye gerek yok çünkü bütün medya da yeralýyor. Fakat Nizip kaymakamý Mustafa Canarslan da bir çok fakirimize yardým elini uzatmýþtýr. Artý mesai hususunda gayet titiz olup mesai bitimine 5 dk ’da kalsa daireye gelip iþleri takip etmektedir. Belediye baþkanýmýz ile ortak hareket ederek bir çok dul ve yetimi ev sahibi etmiþlerdir. Kendileri heralde prensip olarak bunlarý açýklamak istemiyor. Saygý duymak ve desteklemek lazým..
21.09.07, 01:26 -- #29Mübalasýz her hafta en az bir haberi çýkýyor ulusal basýnda halkla iç içe sorunlarýný paylaþtýðý için.Baþarýlarýnýzýn devamýný dileriz.
24.09.07, 12:13 -- #30
Bu Konu için Etiketler