çocukken çok gidip geldik deliklikaya tesislerine)).
delikli kaya civarýndaki tarlalarýn hasadý yarý yarýya düþerdi.el amminin marullarý ne hoþ olurdu.yakalanma korkusu bir acabip duyguydu)
hatýrlatanlara teþekkürler.
çocukken çok gidip geldik deliklikaya tesislerine)).
delikli kaya civarýndaki tarlalarýn hasadý yarý yarýya düþerdi.el amminin marullarý ne hoþ olurdu.yakalanma korkusu bir acabip duyguydu)
hatýrlatanlara teþekkürler.
<a href="https://www.nizip.com/showthread.php?t=447">Nizip Lisesinin Adi Geri Verilsin !</a>
tarla hasadýný sorma ...erýklerýn havada yakaldýgýmýzý alýr cebýmýze koyardýk yere dusenlerý almazdýk....![]()
selam eniþte ben istanbuldan mehmet zergilý yazýyý okudum duyðulu ve güzel þeyler yazmýþsýn tebrikler kutlarým
delikli kayada cok cimdik o günleri hatýrlamamak olurmu 25 yýl önceye gittik yýllar nasýl geldi gecti
Delikli kayayý unutmak mümkünmü yaa ! Hey gidi günler heey !
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
25 yasindan buyuk her nizipli delikli kayaya gitmisdir yuzmesede yakinlardaki bahcelerden marul, erik yada miþmiþ araklamistir.))
simdi gidelim deseler delikli kaya ya binlerler kilometre uzaklý dayým ama hýc dusunmem giderim senin le amca delikli kayaya cok hüzünlendim amca yazýný gorunce memleket hasretý kotu býsey amca ya senýn o bucak kokusu yazýnda zaten býtýrdý býzlerý hele o soguk suyundan az ýcmedýma allahýma sukurler olsun her nýzýplý hemserýlerýme burdan sevgý ve saygýlar...nizip spor ne durumda onuda býr tartýsma konusu yapsak bence dahada ýyý olucak cunku gýdýnce o degerler malesef gec kalýnmýs oluyo tsk sana amca yazýlarýný beklýyorum msn adresým sixfinger6@hotmail.com ben edip can amca marmaris]muðla
hele bizden büyük þýho vardý anceketli zeytinlik mahallesinde oturur en son gördügümde hastane md idi 20 yýlönce tabi cimmesini hec bilmezdi cagalakta yuzerdi
çocukluðumuzda bizde çok giderdik anadan doðma yüzerlerdi uyuz olurdum.
Leyla Leyla!!! diyen dille,vuslata eremezsin Mevla demedikçe!